Ξάνθη: Οδηγός ΙΧ παρέσυρε και εγκατέλειψε 19χρονη στον Π. Ζυγό. Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, αναζητείται ο οδηγός.

Δυστυχώς ακόμη ένα έγκλημα στην Ξάνθη αφού ο ασυνείδητος εγκληματίας οδηγός «εκτέλεσε» εν ψυχρό 19χρονη και εξαφανίσθηκε.

Σαφώς και δεν υπάρχουν λόγια για να χαρακτηρίσει κάποιος την συμπεριφορά ενός οδηγού που τραυματίζει έναν άνθρωπο και εγκαταλείπει το θύμα του στο έλεος του Θεού.

Ποιο συγκεκριμένα οδηγός αυτοκινήτου παρέσυρε με το όχημα του και εγκατέλειψε μια 19χρονη στην περιοχή Παλαιού Ζυγού Ξάνθης, με αποτέλεσμα να διακομισθεί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Καβάλας.

 

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ, η 19χρονη που παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και οι γιατροί κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως και ιατρικώς δυνατό. Στο πλευρό της βρίσκεται η οικογένειά της.

 

Πώς έγινε το τροχαίο στην Ξάνθη

 

Η άτυχη νεαρή κοπέλα είχε βγάλει το σκυλάκι της βόλτα στην περιοχή του Παλαιού Ζυγού το απόγευμα της Τετάρτης (6/12), όταν διερχόμενο όχημα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες την παρέσυρε και την εγκατέλειψε σοβαρά τραυματισμένη. Την 19χρονη εντόπισε διερχόμενος οδηγός και ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές.

 

Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού.