Τελικά φταίμε εμείς που τα παιδιά μας κρυώνουν και βρέχονται;

Από την σελίδα στραβά και ανάποδα αλλά και τα καλά να λέγονται

Έχουμε γράψει επανειλημμένα ότι για την στραβή καθημερινότητά μας δεν φταίει η Αθήνα, αλλά οι «δικοί» μας άνθρωποι που επιλέγουμε με την ψήφο μας να ασχοληθούν με μας, και με το αζημίωτο όπως είναι οι δήμαρχοι και οι στενοί συνεργάτες τους.

Η ανάρτηση και η φωτογραφία  της σελίδας στο facebook “Στραβά και ανάποδα αλλά τα καλά να λέγονται” δεν έχει σχέση με κανένα καλό στον τόπο, όταν εκεί που «κουρνιάζουν» παιδιά για να πάνε στο σχολείο τους ή το αντίστροφο, δεν μπορούν να προστατευτούν από την βροχή και το κρύο, τότε  καλύτερα να πάμε εμείς οι ίδιοι στον καθρέπτη και να φτύσουμε τον εαυτό μας για την επιλογή δημάρχων οι οποίοι με βάση την κοινή λογική θα έπρεπε να είχαν βρει λύση.

Δυστυχώς εμείς, με τις επιλογές μας, καταδικάζουμε τα ίδια μας τα παιδιά, να βρέχονται, να κρυώνουν και να κάνουν μάθημα σε αίθουσες, παστωμένα σαν τις σαρδέλες.

Ποιο συγκεκριμένα αναφέρει ευγενέστατα ο κ.   Στέφανος Παϊτάρης  στην σελίδα στο facebook:

Καλημέρα , σήμερα το πρωί πέρασα από το δρόμο προς τον Πετεινό μπροστά από τα τένις και είδα κάποια παιδιά (πιθανόν από το μουσικό σχολείο ) να περιμένουν το λεωφορείο εκτεθειμένα στη βροχή και στο κρύο αφού η στάση εκεί, δεν τα προστατεύει ούτε από τα πλάγια αλλά ούτε από πάνω (χωρίς οροφή).

Μήπως οι υπεύθυνοι :ΚΤΕΛ , Αστικό ΚΤΕΛ , σύλλογος γονέων και κηδεμόνων , Διευθυντής σχολείου , Δήμος Ξάνθης , περιφέρεια, (οποίος είναι υπεύθυνος ) να κάνουν κάποιες ενέργειες;

ΥΓ. Ζήτω εκ των προτέρων συγνώμη αν έχουν γίνει ενέργειες και κακώς κάνω τη δημοσίευση.