Ο Μητσοτάκης τηλεφώνησε στην κυρία Αθηνά από το Μεσολόγγι που δώρισε ασθενοφόρο -«Πούλησα ένα χωράφι για να το πάρω»

Ειλικρινά, δεν ξέρω πόσο τιμά την Χώρα, ακόμη και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό αυτή η εικόνα, όταν πολίτες από το υστέρημά τους, και πουλώντας περιουσιακά τους στοιχεία, αναγκάζονται να αγοράσουν εργαλεία δομών υγείας, που με βάση το Σύνταγμα, έχει την υποχρέωση το κράτος να παράσχει.
Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι αυτή η εικόνα δεν τιμά την υπερήφανη Ελλάδα, τους αξιοπρεπείς Έλληνες και φυσικά την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και του ίδιου του Πρωθυπουργού.
Αλήθεια αυτή η εικόνα μιζέριας που βγαίνει από την φωτογραφία με την κυρία Αθηνά, η οποία, επειδή το ΕΚΑΒ δεν την εξυπηρετούσε για να βρει την υγεία της, ξεπούλησε την περιουσία της για να αγοράσει και να δωρίσει ένα ασθενοφόρο στο ίδιο το κράτος που την μετέτρεψε φτωχή, και δεν μπόρεσε, στην δύση της ζωής της, να της δώσει, όπως το δικαιούται, την δυνατότητα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να βρει την υγειά της.
Και άρχισαν τα σκύβαλα των τηλεοπτικών δολοφόνων να προβάλλουν αυτό το έργο της γιαγιάς, η οποία στην ουσία τους είπε άχρηστους και ανίκανους και τα τηλεοπτικά σκύβαλα, στα πλαίσια της δήθεν ενημέρωσης, απλά φτύνουν τους πολίτες, για να μη φτύσουν τους εαυτούς τους.