Μ. ΤΣΕΠΕΛΗΣ: ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» ΤΩΝ ΧΩΡΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥ;

Σε μία προσπάθεια να περισώσει ότι περισώζεται τουλάχιστο στον στενό κύκλο των συγχωριανών του στην Χρύσα, έχει επιδοθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα ο απερχόμενος δήμαρχος Ξάνθης Μ. Τσέπελης, αφού με διαφορά μερικών εβδομάδων και μέσα στην προεκλογική αλλά και στην αμέσως μετεκλογική διαδικασία, είναι η δεύτερη φορά που ρίχνει άσφαλτο στην Χρύσα, τον τόπο καταγωγής του.
Μετά την αποτυχημένη 4ετία στο τιμόνι του δήμου και αφού τους ξέχασε για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, και αφού κινδυνεύει μετά την παράδοση της διοίκησης στον νέο δήμαρχο Στράτο Κοντό, να του κόψουν την καλημέρα, διότι εκτός του ότι δεν έκανε τίποτε για το χωριό του, το ρεζίλεψε κιόλας με την απραξία του.

Έτσι, με ορατό τον κίνδυνο να του κόψουν οι χωριανοί του την «καλημέρα», προσπαθεί να «μπαλώσει» τα «αμπάλωτα» που άφησε εδώ και 4 χρόνια. Μπορεί ο απερχόμενος δήμαρχος να δήλωσε στο δημοτικό συμβούλιο ότι θα παραμείνει επικεφαλής της παράταξης του, όμως είναι ζήτημα αν οι χωριανοί του θα τον ξαναψηφίσουν.

Είναι γεγονός, τουλάχιστον αυτό αναφέρουν μαρτυρίες των συγχωριανών του, ότι ενώ υποσχέθηκε ότι θα μετατρέψει την Χρύσα σε μικρό Παρίσι, τουναντίον χρησιμοποιούσε την Χρύσα, μόνο για να παρκάρει παράνομα το υπηρεσιακό τζιπ στον ιδιόκτητο χώρο του, προκαλώντας έτσι δυσμενή σχόλια για τον συγχωριανό τους και το ίδιο το χωριό τους.