enaevents από την εταιρεία ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης:

Το μέλλον των εκδηλώσεων είναι εδώ

Η εταιρεία ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης εισάγει με υπερηφάνεια στην ομπρέλα των υπηρεσιών της, την #enaevents, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στον χώρο των εκδηλώσεων και συνεδρίων. Η #enaevents είναι η νέα υπηρεσία που σχεδιάζει και υλοποιεί ενημερωτικές, εκπαιδευτικές και επιστημονικές εκδηλώσεις και συνέδρια, δια ζώσης, υβριδικές και απομακρυσμένης συμμετοχής, στο φυσικό και τον ψηφιακό κόσµο.

Με περισσότερες από 30 επιτυχημένες εταιρικές εκδηλώσεις και τη διοργάνωση ενός επιστημονικού συνεδρίου ήδη στο portfolio της, οι άνθρωποι της #enaevents έχουν αποδείξει τη δέσμευσή τους στην παροχή άρτιων και ξεχωριστών υπηρεσιών διοργάνωσης και επικεντρώνονται στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών διοργάνωσης εκδηλώσεων, οι οποίες συμβάλλουν καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων των εταιρειών, των οργανισμών και των φορέων που την εμπιστεύονται.

Η #enaevents αντλεί τη δύναμή της από την τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό της ομάδας της, καθώς και από τη συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες. Η ομάδα της #enaevents υποστηρίζεται από ενθουσιώδεις εξωτερικούς συνεργάτες κάθε ειδικότητας, οι οποίοι ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις απαιτήσεις κάθε σύγχρονης διοργάνωσης. Συνεργάζεται πάντα στενά με το στελεχιακό δυναμικό των εταιρειών και των φορέων που την εμπιστεύονται: από την στοχοθεσία της διοργάνωσης, τον αναλυτικό σχεδιασμό, την επιλογή του ιδανικού χώρου διεξαγωγής, τις επικοινωνίες με όλους τους ενδιαφερόμενους, την ολοκληρωμένη προβολή της εκδήλωσης, τη διαχείριση της τροφοδοσίας, την σχεδίαση  των παράλληλων εκδηλώσεων και τον συντονισμό όλων εκείνων των σημαντικών σημείων αλλά και μικρών λεπτομερειών που κάνουν ξεχωριστή και επιτυχημένη κάθε διοργάνωση.

Στον πυρήνα άλλωστε της φιλοσοφίας της #enaevents βρίσκεται η “σπιτική” φιλοξενία. Έχοντας μακρόχρονη επιχειρηματική παρουσία στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, γνωρίζει καλά την περιοχή, σαν το σπίτι της, και όλες τις διαθέσιμες επιλογές που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε τύπου και μεγέθους εκδήλωση.

Σε αυτή την κατεύθυνση έχει επιπλέον δημιουργήσει το δικό της πολυχώρο, το #enahub, το οποίο πληροί όλες τις απαιτήσεις για συναντήσεις και εκδηλώσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους. Στο #enahub,  ένα γεμάτο δημιουργική ζωντάνια σημείο συνάντησης ανθρώπων και ιδεών από κάθε τομέα με κοινό στόχο την ανάπτυξη, την εκπαίδευση, την καινοτομία και  την επιχειρηματικότητα, οι συμμετέχοντες απολαμβάνουν εξαιρετική φιλοξενία. Η ευελιξία στη διαμόρφωση του χώρου, ο τεχνικός εξοπλισμός και οι υποστηρικτικοί «οικοδεσπότες», εξασφαλίζουν την κάλυψη των ξεχωριστών αναγκών κάθε εκδήλωσης.

Οι σύγχρονες τεχνολογίες αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία που αξιοποιεί η #enaevents. Τεχνολογίες που της επιτρέπουν να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες διοργάνωσης, καθώς και να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις του κλάδου της διοργάνωσης εκδηλώσεων. Στο επίκεντρο των τεχνολογικών της εργαλείων βρίσκεται ο #enaevents_builder, μια δική της ψηφιακή πλατφόρμα που τίθεται στην υπηρεσία κάθε διοργάνωσης και στη διάθεση κάθε διοργανωτή εκδηλώσεων για την εύκολη και γρήγορη διαχείριση της εκδήλωσης του.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την #enaevents, επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο της στη διεύθυνση https://enaevents.gr

_________________________________________________________________________

 

Η εταιρεία ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης ιδρύθηκε το 2006 και παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες ανάπτυξης, χρηματοδότησης και ψηφιακού μετασχηματισμού προς τις επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, τον δημόσιο τομέα, ποικίλους οργανισμούς και φορείς, σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο και στο ευρύ πελατολόγιό της περιλαμβάνονται επαγγελματίες και συλλογικότητες του πρωτογενούς, του δευτερογενούς και του τριτογενούς τομέα.

 

Επιπλέον η εταιρεία ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης συνδέεται στενά, τόσο ως φορέας αρωγός όσο και ως εταίρος, με τρία εμβληματικά έργα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης: την θερμοκοιτίδα επιχειρηματικότητας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Thinc Thrace incubator, τον πρώτο συνεργατικό σχηματισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης,  eMT cluster και τον πρώτο Ευρωπαϊκό Κόμβο Ψηφιακής Καινοτομίας στον τομέα της Αγροδιατροφής στην Ελλάδα, DigiAgriFood.