Συμεών Λαφτσόπουλος: “Κάναμε έναν καθαρό, έντιμο αγώνα με όσα μέσα διαθέταμε και διαλέξαμε συνειδητά να πούμε μόνο αλήθειες”

Πανωλεθρίαμβος !
Υπήρξα λαλίστατος σε όλη την προεκλογική περίοδο και θα ήταν κόντρα ρόλος να μην γράψω κάτι για το αποτέλεσμα.
Ανέλπιστα εκκωφαντική η αποτυχία του συνδυασμού μας «Δήμος Πρότυπο». Οι προσδοκίες μας αλλά ακόμα και τα χειρότερά μας σενάρια δεν επιβεβαιώθηκαν. Το τελικό αποτέλεσμα είναι απόλυτο.
Το μήνυμά μας για την Ξάνθη δεν έφτασε στα αυτιά των συμπολιτών μας παρά τις προσπάθειές μου και νιώθω ότι έχω και εγώ ένα μέρος ευθύνης για αυτό σαν εκπρόσωπος της παράταξης.
Κάναμε έναν καθαρό, έντιμο αγώνα με όσα μέσα διαθέταμε και διαλέξαμε συνειδητά να πούμε μόνο αλήθειες. Ίσως να μην άρεσε, ίσως να δυσαρέστησε κάποιους. Εκ του αποτελέσματος όμως αποτύχαμε.
Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κ. Δημαρχόπουλο για την ευκαιρία που μου έδωσε να ακουστεί και η δική μου φωνή. Ευχαριστώ τους συνυποψηφίους μου για τις προσπάθειές τους. Παραμένουμε με το κεφάλι ψηλά γιατί παλέψαμε για μία Ξάνθη πρότυπο.
Ευχαριστώ όσους με τίμησαν ειλικρινά με την ψήφο τους γιατί φαίνεται ότι έστω κάποιους λίγους κατάφερα να τους κάνω να ονειρευτούν ένα κοινό όνειρο για την πόλη μας. Ιδιαίτερα ευχαριστώ αυτούς που έγραψαν πολλά χιλιόμετρα για να έρθουν και να με ψηφίσουν.
Πολλά ευχαριστώ και σε όλους τους δημοσιογράφους της πόλης για την ειλικρινή επικοινωνία (και στα καλά και στα στραβά). Μπορεί να γκρίνιαζα για το «ακόμα περισσότερο» αλλά απεδείχθη ότι μας τίμησαν περισσότερο από όσο θα έπρεπε βάση αποτελεσμάτων.
Τέλος, είμαι ευγνώμων για την οικογένειά μου και κυρίως για την γυναίκα μου που υπέμεινε σε όλη αυτή την προσπάθεια τα νεύρα μου, τον φόρτο εργασίας μου και τα ξενύχτια της δουλειάς παραμένοντας αρωγός της προσπάθειάς μας.
Πάντα λέω ότι , ή κερδίζεις ή μαθαίνεις – Έμαθα πολλά !
Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές και τους εκλεγμένους. Καλή επιτυχία στην Ξάνθης μας!
Συμεών Λαφτσόπουλος