Θανάσης Κριτσίνης, υποψήφιος δήμαρχος και οι εφημερίδες της Ξάνθης

Τον Σάκη Κριτσίνη τον συναντήσαμε σαν πετυχημένο επαγγελματία, ο οποίος αποφάσισε να μεταπηδήσει στον πολιτικό στίβο, στην προηγούμενη πολιτική «σαιζόν» και με την ψήφο των δημοτών του δήμου Αβδήρων,  εκλέχθηκε ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης.

Στην πορεία για τον ίδιο, δεν ήρθαν και τόσο καλά τα πράγματα αφού οι συνεργάτες του άρχισαν να φεύγουν από δίπλα του γιατί δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν μαζί του.

Σήμερα, βλέπουμε έναν σεβαστό αριθμό συμπολιτών μετά και με την σύμπραξη του με τον Δ. Δόντσο, να τον ακολουθούν  και όπως δείχνει το όλο θέμα θα είναι μια υπολογίσιμη πολιτική δύναμη στην κούρσα διαδοχής στον δημαρχιακό θώκο του δήμου Αβδήρων.

Θα σταθούμε μόνο στην φράση που είπε πριν αρχίσει η προεκλογική εκστρατεία. «Αν γίνω δήμαρχος, θα «κόψω» όλες τις εφημερίδες από τον δήμο».

Τότε πέρασε στο «ντούκου».

Σήμερα, μετά την παρέλευση σχεδόν ενός έτους, ο κ. Κριτσίνης, είτε ως πολίτης, είτε ως επιχειρηματίας, είτε ως πολιτικός, παρόλο που του προτείναμε να γίνει συνδρομητής στην ΗΧΩ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, με ένα ευτελέστατο ποσόν για την οικονομική και δημόσια παρουσία του, όχι μόνον δεν έγινε συνδρομητής, αλλά επί ένα χρόνο, όταν χρειαστήκαμε δηλώσεις για την ΗΧΩ και την xanthitimes.gr, ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Αβδήρων, δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές μας κλήσεις.

Αυτό είναι δικαίωμα του κάθε πολιτικού να απαντά σε όποιο μέσο επικοινωνίας επιθυμεί.

Όμως άλλο είναι να απαξιώνει ο πολιτικός ένα μέσο ενημέρωσης και άλλο να του στέλνει τα Δελτία Τύπου του τώρα που χρειάζεται τα μέσα ενημέρωσης, προκειμένου να προβληθεί «τζάμπα».

Στο δια ταύτα: Ο Θανάσης Κριτσίνης, βομβαρδίζει σχεδόν καθημερινά το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ΗΧΩ και της xanthitimes.gr προσπαθώντας να προωθήσει το πρόγραμμά του.

Αλήθεια κύριε Κριτσίνη πόσο ηθικό είναι αυτό;

Με εκτίμηση

Η Διεύθυνση.