Κάποιοι μας κάνουν πλάκα και σίγουρα όχι η Αστυνομία που κάνει άριστα την δουλειά της

Βλέπουμε στην ανακοίνωση της αστυνομίας ότι συνελήφθησαν 2 διακινητές και οι Θρακιώτες το λιγότερο που κάνουν, απλά, είναι να μειδιούν, την στιγμή που η Θράκη και ειδικότερα ο Έβρος καίγεται στην κυριολεξία εξ αιτίας (είναι πεποίθηση όλων ότι η φωτιά μπήκε για να διευκολυνθεί το έργο της λαθρομετανάστευσης), να συλλαμβάνονται απλά 2 διακινητές, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ο αριθμός των παράνομων ροών έχει αυξηθεί σημαντικά τις μέρες και τις ώρες που όλο το σύστημα ασφαλείας της Χώρας ασχολείται με την κατάσβεση της φωτιάς.

Φαντάζει αστείο, την στιγμή που η Θράκη καίγεται η σύλληψη δύο διακινητών και προς Θεού, αυτό δεν έχει να κάνει με τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των κακοπληρωμένων αστυνομικών και κάτω από αυτές τις ακραίες καταστάσεις.

Το παραμύθι πλέον είναι γνωστό. Οι Αστυνομικοί που κάνουν άριστα την δουλειά τους και πολλές φορές με κίνδυνο την ίδια την ζωή τους, τους συλλαμβάνουν και ω του θαύματος, μετά από λίγο καιρό τους ξανασυναντούν στα «παλιά» λημέρια επιδιδόμενοι στο χρυσοφόρο σύγχρονο δουλεμπόριο με τις ευχές της γειτονικής Τουρκίας και που κανένας δεν γνωρίζει, εκτός ίσως από τις Μυστικές Υπηρεσίες της Χώρας, πόσο ανακατωμένη είναι.