Έναρξη προετοιμασίας 2023-2024 για τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ

Ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ξεκίνησε την  προετοιμασία του για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 με την ομάδα να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της National League 1.

Η ομάδα της Ξάνθης συγκεντρώθηκε στο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ με παλιούς και νέους παίχτες να βρίσκονται στο παρκέ και να είναι έτοιμοι για νέες αγωνιστικές προκλήσεις.

Φυσικά οι κεντρικοί πρωταγωνιστές ήταν οι νεοαποκτηθείς καλαθοσφαιριστές Δημήτρης Καλαμπάκας, Φίλιππος Μητρόπουλος, Χρήστος Γιακούλας και Δημήτρης Διαμαντής που γρήγορα έγιναν μέλη της ομάδας με την Διοίκηση να τους καλωσορίζει και να τους συστήνει στους παλιότερους.

Νέες αφίξεις είχαμε και στην τεχνική ηγεσία με τον Γιώργο Ζαφειρούδη να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία και να έχει τους συνεργάτες του Δημήτρη Βατό και Νίκο Ρετζέπη να ακολουθούν το πρόγραμμα προπόνησης.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ, Ματθαίος Σαββίδης, καλωσόρισε προπονητές και καλαθοσφαιριστές ευχόμενος υγεία, καλή προετοιμασία, πλέκοντας παράλληλα και το εγκώμιο του Γιώργου Ζαφειρούδη.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες και παράλληλα θα πραγματοποιηθεί ιατρικός έλεγχος σε όλους τους παίχτες.

Φωτογραφίες από την προπόνηση μπορείτε να δείτε ΕΔΩ