Τσακιρίδης και Διαφωνίδης με την «ΑΓΑΠΗ» μέχρι τον Δεκέμβριο αλλά, υποψήφιοι με τον Τσέπελη τον Οκτώβριο !!!!

Νέα ήθη εισαγάγουν στην τοπική πολιτική σκηνή ο νεοδιόριστος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και ειδικός σύμβουλος του δημάρχου στην Πολιτική προστασία του δήμου Ξάνθης,  Αφεντούλης Τσακιρίδης και ο νυν πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κ. Διαφωνίδης.

Και οι δύο σε δηλώσεις τους σε τοπικό μέσο ενημέρωσης, ανέφεραν ότι ναι μεν θα είναι αντιπολίτευση σαν στελέχη της «ΑΓΑΠΗΣ» μέχρι τον  Δεκέμβριο που λήγει η θητεία της αλλά,  εν τω μεταξύ τον Οκτώβριο θα είναι υποψήφιοι με την παράταξη του Μ. Τσέπελη.

Με λίγα λόγια και τον σκύλο χορτάτο αλλά και την πίτα αφάγωτη.

Μάλιστα στις δηλώσεις τους στην «Θ» οι εν λόγω πολιτικοί «μεταδημοτευτές»  της «ΑΓΑΠΗΣ», στα τελευταία 2 χρόνια που συνεργάζονται με τον Τσέπελη, ανακάλυψαν ότι είναι ένας ακέραιος χαρακτήρας και θα τον ακολουθήσουν  ως υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο του, παραμένοντας βεβαίως στην αντιπολίτευση.

Άντε ας πούμε ότι ο πολιτικός κόσμος της Ξάνθης, επειδή είναι από την ίδια «πάστα», αυτά τα καταλαβαίνει. Οι Ξανθιώτες όμως που με την ψήφο τους τους έστειλαν στην «ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΑΣ» και αυτοί βρέθηκαν στην «θερμή» πολιτική αγκαλιά του Τσέπελη πώς θα το καταλάβουν για να τους ξαναψηφίσουν;

Δηλαδή στις επόμενες εκλογές που οι Ξανθιώτες θα τους ψηφίσουν, θα τους δουν στην παράταξη που θα εκλεγεί στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023 να ασκούν διοίκηση, με τον νικητή των εκλογών;;;

Είπαμε, νέα ήθη στην τοπική πολιτική σκηνή.

Ελπίζουμε απλά οι Ξανθιώτες αυτή την φορά να δούνε την πραγματική ‘ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ» και όχι για τον εαυτό τους.