Επιτέλους σε αυτή την πόλη, κάποια στιγμή, θα πρέπει να πάψουν να κρύβονται οι νυκοκυραίοι για να μην διαπομπευθούν και να βγαίνουν στην επιφάνεια αποβράσματα τα οποία εγκληματούν και ο νόμος για τα προσωπικά δεδομένα που θυμίζει μεν δημοκρατία, αλλά στην τελική, εκθέτει το θύμα και όχι τον θύτη σε πολλές περιπτώσεις αδικημάτων που πράττουν άτομα που δεν σέβονται καμμιά δικαιοσύνη.

Την φωτογραφία την δανειστήκαμε από τον ΜΑΧΗΤΗ και τον ευχαριστούμε, μόνο και μόνο για να σχολιάσουμε την παρουσία της αστυνομίας στους δρόμους της Ξάνθης.

Απ’ ότι πληροφορηθήκαμε, ό κύριος που οι αστυνομικοί του φόρεσαν το «βραχιολάκι» είναι σεσημασμένος και κατέκλεψε την περιοχή.

Η αστυνομία ανταποκρίθηκε άμεσα και πεζή τον οδήγησαν στο αυτοκίνητο, που ήταν παρκαρισμένο πιο κάτω.

Με αυτό μας το σχόλιο και σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές μας, η αστυνομία στην Ξάνθη είναι παρούσα και όταν παρεμβαίνει παράγει έργο και το έγκλημα τους βρίσκει απέναντι.

Μπορεί να είναι λίγοι οι αστυνομικοί της Ξάνθης, μπορεί να είναι κακοπληρωμένοι για αυτό που κάνουν, αλλά την ώρα του καθήκοντος, δεν τους σταματάει ούτε ο καύσωνας ούτε η κούραση ούτε ο χαμηλός μισθός, απλά κάνουν την δουλειά τους.

Και αν θέλουμε και μία ακόμη εικόνα να προσθέσουμε σε αυτά που λέμε, στο κάτω κάτω της γραφής, ο συλληφθείς , είναι ένα κακοποιό στοιχείο και είναι αδιάφορο αν θα μεταφερθεί με όχημα ή με τα πόδια στον εισαγγελέα ο οποίος και θα αποφασίσει για τα περαιτέρω.

Επιτέλους, σε αυτή την πόλη, κάποια στιγμή, θα πρέπει να πάψουν να κρύβονται οι νυκοκυραίοι για να μην διαπομπευθούν και να βγαίνουν στην επιφάνεια αποβράσματα τα οποία εγκληματούν και ο νόμος για τα προσωπικά δεδομένα που θυμίζει μεν δημοκρατία, αλλά στην τελική, εκθέτει το θύμα και όχι τον θύτη σε πολλές περιπτώσεις αδικημάτων, που πράττουν άτομα που δεν σέβονται καμμιά δικαιοσύνη.

Τέλος, ο εν λόγω κακοποιός με τις πράξεις του, βάλλει κατά της κοινωνίας και είναι ώρα, αυτοί που βάλλουν κατά τις κοινωνίας να γνωρίζουν ότι η κοινωνία θα τους μάθει. Όχι για να τους καταδικάσει, αυτή είναι δουλειά των δικαστών, αλλά για να προστατευτεί η ίδια η κοινωνία από αυτού του είδους τα “φυράματα”.