ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Νοσοκομείο της Ξάνθης, πιο κάτω σε περιμένει ο θάνατος. Κάλεσαν Ξανθιώτη συμπολίτη μας από το νοσοκομείο για να τον εγχειρήσουν μετά από …4 χρόνια

Σοκάρει η ανάρτηση γνωστού επαγγελματία της πόλης μας όταν ξαφνικά από το 2019 που διαγνώσθηκε με πρόβλημα στην χολή του και έπρεπε να την κάνει εγχείρηση, το νοσοκομείο της Ξάνθης το … ξέχασε και τον ειδοποίησε μετά από 4 χρόνια για να χειρουργηθεί.

Τελικά το νοσοκομείο της Ξάνθης χρειάζεται χειρουργική επέμβαση για να συνέλθει και να ανταπεξέλθει στην υποχρέωσή του για την διασφάλιση της υγείας των Ξανθιωτών.

Ο ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΘΙΩΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ;

Τα λόγια είναι περιττά, διαβάστε την ανάρτηση του συμπολίτη μας και μετά το σοκ που θα πάθετε αναλογισθείτε το δικό σας μέλλον, της οικογένειάς σας και των αγαπημένων σας προσώπων.

Γράφει γνωστός συμπολίτης μας.

Δυστυχώς το είδαμε και αυτό. Την περασμένη Πέμπτη, μας κάλεσαν από τη χειρουργική του Νοσοκομείου, και μας είπαν ότι έχει έρθει η σειρά μας για ένα χειρουργείο απλό, όπως είναι για την χολή. Μέχρι εδώ όλα καλά θα είπατε όλοι σας, όμως εμείς το πάθαμε αυτό τον Μάιο του 2019!!!! και μετά από επίσκεψη στον Κο Φιλίππου, ο άνθρωπος το έβαλε και ως ψιλό επείγον!!!! Δεν έχουν τον Θεό τους 4 χρόνια μετά θα περιμέναμε, πήγαμε σε ιδιωτική κλινική με έναν από τους καλλίτερους στο είδος του και τελειώσαμε, μπήκαμε Παρασκευή και βγήκαμε Σάββατο μεσημέρι λαπαροσκοπικά. Δυστυχώς το συμπέρασμα είναι ότι αν δεν έχεις κάποια χρήματα στην άκρη (και ιδιωτική ασφάλεια, άντε και κάτι γίνεται με τον ΕΦΚΑ) δεν έχεις την υγεία σου. Θέλει πολύ δουλειά ακόμη ο τομέας της υγείας στην χώρα μας.