Θ. Μίχογλου: Μία  επικοινωνιακά ακατέργαστη πολιτική προσωπικότητα, που  δεν έπαψε να παράγει έργο σε όλη την θητεία του

Η διαφορά του Θ. Μίχογλου με τους άλλους αυτοδιοικητικούς είναι ότι ο Μίχογλου δεν θυμήθηκε ξαφνικά ότι είναι προεκλογική περίοδος και ότι πρέπει να κάνει έργα για να προσελκύσει την ψήφο των συγχωριανών του, προκαλώντας τους για να τον ψηφίσουν.

Ο Μίχογλου βρίσκεται μακριά από την πολιτικάντικη λογική και σίγουρα δεν είναι επί της παρούσης να αναφερθούμε σε μικρά ή μεγάλα έργα που έκανε ή δρομολόγησε σε όλη την επικράτεια του δήμου του.

Ο Μίχογλου είναι ένας κλασικός αυτοδιοικητικός που μπορεί και σαν δήμαρχος αλλά και σαν Μίχογλου να κάνει τις παρεμβάσεις του εκεί που χρειάζεται για να ανακουφιστούν οι δημότες του.

Μπορεί να μην έχει το επικοινωνιακό χάρισμα που ίσως έχουν οι άλλοι δήμαρχοι της επικράτειας, αλλά σίγουρα αυτό ξεπερνιέται με την πράξη και το έργο.

Παράπονα υπάρχουν και θα υπάρχουν από τους πολίτες προς αυτόν που ασκεί την διοίκηση.

Όταν όμως αυτά τα παράπονα, μέσω των τοπικών συμβούλων, δεν φτάνουν στα αυτιά του δημάρχου, τότε σίγουρα δεν φταίει ο δήμαρχος.

Γιατί αν εάν φτάσει στα αυτιά του, θα γινόταν έργο. Έργο σύμφωνα με την δική του λογική όμως θα γινόταν έργο σε αντίθεση με άλλους δημάρχους στην περιοχή που εστιάζουν σε υλοποίηση έργων μόνο στην προεκλογική περίοδο αλλά και σε πόσους ψήφους αυτό θα μετρηθεί για την επόμενη εκλογή τους στο δημαρχιακό αξίωμα.

Αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά μεταξύ του αλείαντου, ακατέργαστου επικοινωνιακά δημάρχου Θ. Μίχογλου,  από τους υπόλοιπους που τάζουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες και αυτός είναι ο λόγος που οι κάτοικοι του δήμου Τοπείρου,  θα το εκλέξουν για Τρίτη 5ετία (αυτή τη φορά) στο τιμόνι του δήμου.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ