Μαίρη Τσιακίρογλου: Πιέζει για δεσμεύσεις τα υψηλόβαθμα στελέχη της ΝΔ που επισκέπτονται την Ξάνθη

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαίρη Τσιακίρογλου σε κάθε συνάντηση της με υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος, θέτει τα προβλήματα των Ξανθιωτών και πιέζει για ανάληψη δεσμεύσεων από την πλευρά τους.

Ακούραστα η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Μαίρη Τσιακίρογλου, καθημερινά οργώνει κάθε γωνιά της Ξάνθης και όταν τα υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος επισκέπτονται την Ξάνθη, μαθαίνουμε, ότι τους μεταφέρει κάθε τι που προβληματίζει τους Ξανθιώτες, σε μία προσπάθεια να κοινωνήσει στους πολίτες της Ξάνθης το πρόγραμμα της ΝΔ αλλά και από την άλλη, να πιέζει φορτικά, τα υψηλόβαθμα στελέχη  για δεσμεύσεις έναντι των Ξανθιωτών, κάτι που όπως αντιλαμβάνεται ο κάθε ένας Ξανθιώτης ψηφοφόρος της ΝΔ, η Ξάνθη είχε πολλά χρόνια να δει από τους τοπικούς της εκπροσώπους.

Είναι βέβαιο ότι αν συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να μεταφέρει τους προβληματισμούς των Ξανθιωτών στα κεντρικά του κόμματος όπου παίρνονται οι αποφάσεις, σίγουρα η Ξάνθη πέτυχε αυτό που ήθελε. Έναν άνθρωπο υπεύθυνα να προωθεί τα προβλήματα στην Αθήνα.

Η ίδια αναφέρει στην ανάρτηση της:

Από την χθεσινή περιοδεία στον Νομό Ξάνθης με τους κύριους Συριγο-Χατζηβασιλείου!

Επισκεφθήκαμε τον Νομό Ξάνθης από άκρη σε άκρη επικοινώντας τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, τις προοπτικές για τον Νομό μας, συζητώντας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε!

Δίνεται παράλληλα μήνυμα νίκης για τις 25 Ιουνίου, για μια Ελλάδα δυνατή, για μια Ξάνθη δυνατότερη!

#νεαδημοκρατια #μαιρητσιακιρογλου #αυτοδυναμη_νδ #εκλογες #25ιουνιου #ξανθη #νομος_ξανθης