Στην εντατική το Νοσοκομείο της Ξάνθης.

Δυστυχώς με φωτογραφίες και αυτοπροβολή της Διοίκησης δεν λύνονται τα προβλήματα.
ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΡΟΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ – ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;

Δυστυχώς για μία ακόμη φορά επιβεβαιωνόμαστε για την αυστηρή κριτική που ασκούμε στην παρούσα διοίκηση του νοσοκομείου, η οποία μπορεί να δίνει τα συγχαρητήρια στον εαυτό της για την ομολογουμένως πετυχημένη αιμοδοσία των εθελοντών, όμως το νοσοκομείο το οποίο προΐσταται και απολαμβάνει, εκτός από τον μισθό της που πληρώνει αδρά ο ταλαιπωρημένος Ελληνικός Λαός, τα καλά της εξουσίας. είναι έτοιμο να βάλει λουκέτο και στην χειρουργική κλινική και ο Ξανθιώτικος Λαός, κάνει τον σταυρό του, να μη σπάσει ο διάβολος το ποδάρι και χρειαστεί τις υπηρεσίες του.

Σύμφωνα με τους γιατρούς του Νοσοκομείου της Ξάνθης, που το ταλαιπωρημένο του προσωπικό καταρρέει και υπολείπεται  κατά πολύ του προβλεπόμενου, η κυρία Διοικήτρια του Νοσοκομείου φωτογραφίζεται πανευτυχής που οι αιμοδότες έκαναν εθελοντικά το καθήκον τους απέναντι στην κοινωνία.

Το ερώτημα όμως που τίθεται είναι αν η κυρία Διοικήτρια του Νοσοκομείου της Ξάνθης, κάνει το καθήκον της απέναντι στην Ξανθιώτικη κοινωνία, με δεδομένο ότι η μία κλινική μετά την άλλη κλείνει και κινδυνεύουν ζωές.

Το χειρότερο όλων μάλιστα είναι, ότι ο φιλικός της τύπος, αποκαλεί ψεύτες τους γιατρούς που καταγγέλλουν την διοίκηση του νοσοκομείου για αδράνεια, ότι οι γιατροί και οι εκατοντάδες συμπολίτες μας που καθημερινά ταλαιπωρούνται και οι λίστες αναμονής ξεπερνούν τα 2 χρόνια, ο φιλικός της τύπος, εκφράζεται με τον αισχρότερο τρόπο που μπορεί να στηρίξει κάποιο τοπικό μέσον έναν πολιτικό και το μηδενικό του έργο.

Με λίγα λόγια, η κυρία διοικήτρια, έβαλε το φερέφωνο του «κολλητού» Τσέπελη, να κατηγορήσει τους γιατρούς και τους πολίτες που παρακαλούν τον Θεό να μην χρειαστούν την στήριξη του νοσοκομείου, ψεύτες και ασκούντες αντιπολίτευση στην διοίκηση του νοσοκομείου, τον κυβερνητικό βουλευτή Σ. Τσιλιγγίρη και φυσικά την 4η ΥΠΕ, η οποία, όπως πολύ χαρακτηριστικά αναφέρουν οι γιατροί βρίσκεται πολύ μακριά από την Ξάνθη και δεν ακούει την φωνή των γιατρών του νοσοκομείου της Ξάνθης και την οργή των Ξανθιωτών.
Απλά να θυμίσουμε στους εμπλεκόμενους με το ανύπαρκτο έργο στην υγεία, ότι φωνή λαού, οργή Θεού.
Ας έχουν το νου τους και αυτού του είδους τα δημοσιεύματα δεν μπορούν να τους σώσουν