Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023….Τι ημέρα ήταν και αυτή, τι στιγμές ζήσαμε!!!

 

Του δώσαμε και κατάλαβε στην Ξάνθη. Ακόμη μια φορά αιμοδοτήσαμε μέχρι τελικής πτώσεως ή σχεδόν τερματίσαμε τα κοντέρ………..μέχρι την επόμενη φορά…!

 

Εορτάσαμε όλοι μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη με τον καλύτερο τρόπο απλά προσφέροντας και αιμοδοτώντας.

Ευχαριστούμε τους εκατό ογδόντα (180) εθελοντές αιμοδότες για τη σημερινή τους προσφορά. Ήσασταν όλοι άψογοι.

 

Ευχαριστούμε τα εκατόν πενήντα έξι (156) μέλη του Συλλόγου της ΑΓΑΠΗΣ που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των μελών του διοικητικού μας συμβουλίου και ήρθανε και συνδράμανε στην όλη προσπάθεια. Είναι συγκινητική κάθε φορά η συμμετοχή και η συστράτευσή τους στον αγώνα που κάνουμε.

Ευχαριστούμε σύσσωμο το προσωπικό της διεύθυνσης αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό και τους γιατρούς του Νοσοκομείου μας για την υπεράνθρωπη σημερινή προσπάθειά τους. Είναι δύσκολο το να συμμετέχεις σε μια μεγάλη δράση που υπερβαίνει συνολικά τις δέκα ώρες. Αλλά η ανταμοιβή όλων είναι όλο αυτό το σημερινό επίτευγμα.

Ευχαριστούμε τη διοικήτρια του Γ.Ν. Ξάνθης για την προσφορά του πλούσιου μπουφέ σε όλους τους εθελοντές και συνεργάτες που συμμετείχανε σήμερα.

Ευχαριστούμε την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων, την Ένωση Συνοριακών Αστυνομικών Ν.Ξάνθης, τον Αθλητικό Όμιλο «Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ» Ξάνθης και το Σύλλογο Αιμοδοσίας Συνοριακών Φυλάκων για την κοινή δράση και συνεργασία μας. Τέτοιες συνεργασίες δυναμώνουν τους μεταξύ μας δεσμούς, διότι άπαντες κρινόμαστε από τα αποτελέσματα, και ανοίγουν τις προοπτικές για ακόμη μεγαλύτερες και περισσότερες κοινές δράσεις.

Ευχαριστούμε την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) η οποία ως στοργική μητέρα επικουρεί και καθοδηγεί οποιαδήποτε πρωτοβουλία και δραστηριότητά μας.

Ευχαριστούμε τους συμπαραστάτες μας και σταθερούς δωρητές και υποστηρικτές μας, τη ΣΜΥΡΔΕΞ ΑΕ, τον ΒΙΚΟΣ ΑΕ, τον Γερμανό «κατάστημα Ξάνθης», την Κ2 Ρούσσος Βενέδικτος και το τυπογραφείο Α.ΜΟΥΤΑΦΗΣ-Α.ΚΑΛΑΘΕΡΗ ΟΕ.

Ευχαριστούμε την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, τον Δήμο Ξάνθης, το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης «ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ» και το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης για την πολυετή και άψογη συνεργασία.

Ευχαριστούμε όλα τα μέσα ενημέρωσης –έντυπα και ηλεκτρονικά- της πόλης μας και της περιφέρειας, που άλλος πολύ και άλλος λιγότερο, ανάλογα με τις δυνατότητές τους, συνεχίζουν να προβάλλουν τις δράσεις μας.

Η ΑΓΑΠΗ θα «αιμοδοτεί» και θα καλεί τα μέλη της και αυτό το καλοκαίρι τόσο τον Ιούλιο όσο και τον Αύγουστο. Ενισχύουμε κάθε φορά και υποστηρίζουμε τα Εθνικά αποθέματα και τις Ανάγκες σε ΑΙΜΑ και παράγωγά του.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ»

Έτος Ιδρύσεως 1975

Ο Πρόεδρος                       Η Γεν. Γραμματέας

Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης                  Αναστασία Προδρ. Σπυριδοπούλου