Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΑΙΡΟΝΤΟΣ

Με λίγα λόγια, για να καταλάβουμε και εμείς, τι γίνεται στην Θράκη και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην Πρωθυπουργός της Χώρας και νυν υποψήφιος για την Πρωθυπουργία της Ελλάδος Α. Τσίπρας, γνώριζε από πρώτο χέρι και από την επίσημη υπηρεσία ασφαλείας της Χώρας, την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών  (Ε.Υ.Π.), που είναι ο κατ εξοχήν υπεύθυνος οργανισμός προστασίας της Χώρας από εξωτερικούς κινδύνους, ότι μία ξένη Χώρα, εμπλέκεται άμεσα στα εσωτερικά θέματα και στην εκλογική διαδικασία της Ελλάδος και αδράνησε, κρατώντας στο ψηφοδέλτιό του κόμματός του, σε Ροδόπη και Ξάνθη, δύο βουλευτές οι οποίοι στηρίζουν με δηλώσεις τους την Τουρκική Προπαγάνδα της Άγκυρας με στόχο την άλωση της Θράκης.

Αυτό το θέμα,  ξεπερνάει κάθε λογική Εθνικής Συνείδησης.

Ελπίζουμε όλοι, ότι ο Α. Τσίπρας και οι στενοί του συνεργάτες, δεν αντελήφθησαν το μέγεθος της πράξης τους, σε ότι αφορά την Εθνική Συνείδηση των Θρακιωτών.

Φυσιολογικά οι Θρακιώτες νυκοκυραίοι, ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν επιθυμούν να δουν την Θράκη να μετατρέπεται σε Κόσσοβο, θα πρέπει να σκεφτούν δύο φορές όταν φτάσουν μπροστά στην κάλπη τι,  και ποιους, θα ψηφίσουν.