Θ. Μίχογλου: Πρέπει να μάθουμε στα παιδιά μας να συμμετέχουν. Ευχές για καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές

 «Καλές οι εκλογές, αλλά μέχρι να έρθουν, κάποιος πρέπει να δουλέψει».

Ο δήμαρχος Τοπείρου Θ. Μίχογλου, αφού ευχήθηκε στους μαθητές και τις μαθήτριες του δήμου του καλή επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις, έκανε αναφορά στην πολύ πετυχημένη δράση των μαθητών αναφορικά με τον καθαρισμό της παραλίας του Ερασμίου.

Ο Θ. Μίχογλου, δεν έκρυψε την ικανοποίηση του όχι μόνο για το κέφι και την διάθεση που έδειξαν τα παιδιά στην συγκεκριμένη δράση, αλλά εκείνο που τον ικανοποίησε ιδιαίτερα, ήταν η συμμετοχή των παιδιών σε αυτές τις δράσεις.

Δεσμεύθηκε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες δράσεις σε συνεργασία πάντοτε με τα σχολεία και τις διευθύνσεις εκπαίδευσης στο νομό.

Τέλος, ο δήμαρχος Τοπείρου, κάνοντας αναφορά στα εκλογικά, σημείωσε ότι είναι θέμα χρόνου να παρουσιάσει τον συνδυασμό του και ότι αυτός αποτελείτε από δοκιμασμένα στελέχη αλλά και στελέχη άλλων παρατάξεων που δήλωσαν ότι θα είναι συνοδοιπόροι του.

Μάλιστα, κάνοντας αναφορά στον επικεφαλής του άλλου συνδυασμού, μας είπε ότι κάτι ακούστηκε ότι θα ‘κατεβάσει» συνδυασμό στις εκλογές του Οκτωβρίου, αλλά επίσημα ακόμη δεν καταγράφηκε κάτι πέρα από τις ενδοπαραταξιακές διεργασίες που ακούγεται ότι πραγματοποιούν τα στελέχη της αντιπολίτευσης.

Ο Θ. Μίχογλου, βέβαιος για την επιτυχία της παράταξης του στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, συνεχίζει απερίσπαστος το έργο του στον δήμο λέγοντας χαρακτηριστικά. «Καλές οι εκλογές αλλά μέχρι να έρθουν, κάποιος πρέπει να δουλέψει».