ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.  ΧΤΙΖΕΙ ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΤΑ ΕΡΗΜΩΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

1 εκατομμύριο 200.000 είναι αυτό. Να πάει χαμένο;

Βρε αχάριστοι Σταυροπουλίτες. Ευτυχώς που ο δήμαρχός σας Μ. Τσέπελης και ο βουλευτής σας Σ. Τσιλιγγίρης, μετά από ολόκληρα 12 χρόνια που σας δούλευαν όλοι οι άλλοι βουλευτές και δήμαρχοι, σας έκανε  4 γεφύρια  στον Δαφνώνα και τρία στο Νεοχώρι. Επίσης, σας έκανε και ντουβάρια παραπλεύρως του ποταμού, να μην πέφτουν μέσα χώματα και πέτρες και θα αποκαταστήσει και τα πρανή στο δρόμο για το Μ. Εύμοιρο τι άλλο θέλετε;

 

Να πείτε ένα ευχαριστώ και στον δήμαρχο Μ. Τσέπελη που αυτός με την σειρά του ευχαριστεί τον βολευτή Σ. Τσιλιγγίρη,  που μετά από 12 ολόκληρα «πέτρινα χρόνια» χωρίς γιοφύρια,  σας έκαναν γιοφύρια να περνάτε.

 

Βέβαια τώρα θα μου πεις, ποιος θα περνά τα γιοφύρια,  αφού οι περισσότεροι έφυγαν από τα χωριά για να βρουν την τύχη τους αλλού, αλλά … αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο και αντί ο δήμαρχος και ο βολευτής να δημιουργούν συνθήκες να βρίσκουν δουλειά οι νέοι για να μένουν στα χωριά της Σταυρούπολης και το δημόσιο χρήμα να πιάνει τόπο, ο Μ. Τσέπελης, μέσα σε έναν προεκλογικό οίστρο, δίνει εργολαβίες για να περνούν τίποτα γελάδες, κατσίκια και όσοι  έρμοι και μοναχοί  στα ορεινά της Σταυρούπολης.

 

Όπως και να έχει το όλο θέμα, εσείς από την Σταυρούπολη να μην ξεχνάτε ότι ο δήμαρχός σας με την στήριξη του βολευτή σας, σας έκανε γέφυρες και στην κάλπη να ψηφίσετε τον δήμαρχό σας. Ο βολευτής μια φορά δεν σας χρειάζεται γιατί βολεύτικε στις εκλογές της 21ης Μαίου.

Οπότε, ψηφίστε όλοι μαζί τον Μ. Τσέπελη για τα 12 χρόνια …. φαγούρας.