Με ενθαρρυντικά μηνύματα ξεκίνησαν οι εγγραφές στον ΑΟΞ! Έμπρακτα δίπλα στη νέα προσπάθεια ο Βασίλης Τοροσίδης!!!

Με αρκετά ενθαρρυντικά μηνύματα και αρκετές αιτήσεις ξεκίνησε η διαδικασία εγγραφής νέων μελών στον Ερασιτέχνη ΑΟΞ για όλους τους φίλους της ομάδας που θέλουν να εγγραφούν  και να στηρίξουν την επανεκκίνηση του συλλόγου σε έναν ανοιχτό και Δημοκρατικό ΑΟΞ.

Μάλιστα ο πρώτος που έσπευσε να κάνει αίτηση εγγραφής και να ολοκληρώσει όλες τις διαδικασίες ήταν ο εμβληματικός ξανθιώτης αρχηγός της Εθνικής ομάδας με σπουδαία καριέρα σε ΑΟΞ, Ολυμπιακό, Ρόμα και Μπολόνια, Βασίλης Τοροσίδης. Αίτηση που έγινε δεκτή με ενθουσιασμό τόσο από τα στελέχη του ΑΟΞ αλλά και από το φίλαθλο κοινό της ομάδας καθώς βλέπουν ένα παιδί που ανδρώθηκε και αναδείχτηκε από τον σύλλογο να στέκεται έμπρακτα στο πλευρό της προσπάθειας για επανεκκίνηση του συλλόγου.

Πέρα όμως από τον “Τορο” αρκετός ήταν ο κόσμος που έσπευσε από την πρώτη κιόλας μέρα να προχωρήσει σε αίτηση εγγραφής με άπαντες με ένα στόμα και μια φωνή να τονίζουν πως είναι πανέτοιμοι για να συμβάλουν όπως μπορεί ο καθένας ώστε να ξαναδούν τον ΑΟΞ να μεγαλουργεί

Πάντως όπως τόνιζαν τα μέλη της διοίκησης του ΑΟΞ, Ηλίας Μπουναρτζής και Παύλος Δάγκας που βρισκόταν στον χώρο των “Σπάρτακων” και έτρεχαν όλες τις διαδικασίες για τις αιτήσεις, τις επόμενες ημέρες περιμένουν ακόμα περισσότερο κόσμο που συνεχώς παίρνει τηλέφωνο και ανάμεσα τους θα είναι και πολλά ονόματα που θα κάνουν μεγάλη αίσθηση καθώς πολλοί είναι οι πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας που θέλουν να στηρίξουν έμπρακτα τη νέα προσπάθεια. Ενώ μόλις θα αναρτηθεί και το σαιτ της ομάδας θα μπορούν να ολοκληρώσουν την εγγραφή και πολλοί ξανθιώτες που ζουν στο εξωτερικό αλλά και σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας.

Θυμίζουμε πως όλοι οι φίλοι της ομάδας μπορούν κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 18.00-21.00 θα μπορούν να βρεθούν στον χώρο των “ΣΠΑΡΤΑΚΟΙ 82”, που βρίσκεται επί της οδού Βας. Σοφίας 25 στο γήπεδο του ΑΟΞ, για να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους. Το κόστος εγγραφής είναι στα 20ευρω ενώ η ετήσια συνδρομή 50ευρώ. Το μόνο που χρειάζεται να έχετε μαζί είναι η ταυτότητα σας