Τροχαίο δυστύχημα στην Ορεστιάδα | Η τραγική ιστορία της 54χρονης οδηγού

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το πάρτι γενεθλίων ενός μικρού παιδιού όταν η γιαγιά του σκοτώθηκε στο τροχαίο δυστύχημα, με τους τρεις νεκρούς, στην Ορεστιάδα.

Δεν ήταν μονάχα η οικογένεια του μικρού παιδιού που βυθίστηκε στο πένθος αλλα δύο ακόμη άνθρωποι αφού στο ίδιο τροχαίο άφησαν τη τελευταία τους πνοή ένας 85χρονος κι ενας 48χρονος.

Η κόρη του 85χρονου μίλησε στο protothema.gr λέγοντας τα εξής: «Είμαστε σοκαρισμένοι, δεν ξέρω πού πήγαινε ο πατερας μου εκείνη τη στιγμή. Μας ενημέρωσαν ότι ανάμεσα στους τρεις νεκρούς ήταν και ο πατερας μου».

H άτυχη οδηγός έχασε την ζωή της όταν έπεσε πάνω της το λευκό βαν που οδηγούσε ο 85χρονος συνταξιούχος ταξιτζής από τη Νέα Βύσσα, που σκοτώθηκε επίσης ακαριαία, όπως και ο 48χρονος συγχωριανός του που ήταν συνεπιβάτης στο φορτηγάκι. Ο τελευταίος άφησε πίσω του ορφανό ένα μικρό κοριτσάκι.

Το χρονικό της σύγκρουσης

Δύο ΙΧ συγκρούστηκαν μετωπικά στον κάθετο άξονα Ορμενίου-Αρδανίου, στο ύψος του χωριού Σάκκος, με αποτέλεσμα τον τραγικό απολογισμό των τριών θυμάτων. Αναλυτικότερα, τη ζωή τους έχασαν η γυναίκα οδηγός του ενός επιβατικού και οι δύο άντρες, οδηγός και συνοδηγός στο άλλο, ενώ για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής με έξι άντρες και τρία οχήματα.