Κάτι πρωτοποριακό μας υπόσχεται η DIATHERMIKI του Γιάννη Διαμαντίδη

Παρόλο που του ζητήσαμε περισσότερες πληροφορίες, μας είπε ότι αυτά δεν λέγονται από το τηλέφωνο και πώς αν θέλαμε να μάθουμε περισσότερα και «συμφερότερα» μας είπε να πάμε από το γραφείο του  απέναντι από το ΚΤΕΛ.

Δεσμευόμαστε ότι θα πάμε, θα τον ρωτήσουμε και θα σας ενημερώσουμε.

Προς το παρών ας αρκεστούμε όλοι μας σε αυτά που προβάλλει στην ιστοσελίδα του.

Ποιο συγκεκριμένα λέει:

Μπορείτε και εσείς να εξασφαλίσετε μια ζωή με δωρεάν ρεύμα και θέρμανση! ⚡️?

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας ρωτήσετε πως!

Ενημερωθείτε και κερδίστε ❗️

?2541066001

? info@diamadidis.gr

? www.diamadidis.gr

#diathermiki #fotovoltaika #energy #energie #solarnienergie #greenenergy #ecopower #solar #solarenergy #solarpower

Γιατί μένουμε σε αυτά που μας λέει ο Μηχανολόγος Γ. Διαμαντίδης με εξειδίκευση μετά τα ΤΕΙ Καβάλας και το τμήμα Μηχανολογίας στην ψύξη, την θέρμανση, τις ήπιες μορφές ενέργειας και την πολυετή παρουσία του στην αγορά της Θράκης και της Βορείου Ελλάδος, γιατί η μέχρι σήμερα πορεία της εταιρείας που αυτός ηγείται και σε όσα καταμαρτυρούν συνεργάτες και πελάτες, συγκαταλέγετε μέσα στις δέκα καλύτερες εταιρείες της Θράκης.

Μάλιστα, ακολουθεί πιστά τα βήματα ο γόνος της οικογενείας που με βάση την εμπειρία του πατέρα και έχοντας μία στέρεη βάση εξελίσσει τις καινοτόμες λύσεις στο αντικείμενο της εταιρείας προσφέροντας στους συνεργάτες και πελάτες αυτό ακριβώς που ζητούν, το αποτέλεσμα που επιθυμούν και φυσικά στις δικές τους οικονομικές δυνατότητες.

Με βάση τα παραπάνω, το «μότο» του Γιάννη Διαμαντίδη, «Ενημερωθείτε και κερδίστε», έχει ιδιαίτερη βαρύτητα γιατί ακούγεται μέσα από μία εταιρεία που διαχρονικά σέβεται τον πελάτη.