ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ: Έξυπνο; Δίνει πολιτική οντότητα και στην Χαριτωνίδου;

 

Μήπως τελικά η Χαριτωνίδου μείνει αμανάτι στον δήμαρχο;

 

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ξάνθης Μ. Τσέπελη, όπου στην ανακοίνωση του αναφέρεται η επίσκεψη των μαθητών του Ευμοίρου στο δημαρχείο και η αναφορά σε ρόλο ξεναγού που ανέλαβε η αντιδήμαρχος Τουρισμού.

Προκύπτουν 2 θέματα.

 

Πρώτον, μπορεί οι μικροί οι μαθητές να μην ψηφίζουν αλλά ψηφίζουν οι γονείς.

 

Δεύτερον, σύμφωνα πάντοτε με την ανακοίνωση του δημάρχου γίνεται αναφορά στον ρόλο της ξεναγού αντιδημάρχου Τουρισμού του δήμου Ξάνθης κας Χαριτωνίδου,  εννοείτε με ανύπαρκτο τουρισμό στην πόλη, αλλά αυτά για τον δήμαρχο είναι ψιλά γράμματα.

 

Ήθελε να επιβραβεύσει την Χαριτωνίδου για το άδειασμα που έκανε στον Μελισσόπουλο και μέχρι πρότινος μέλος της παράταξής του και την επιβράβευσε με το αντιδημαρχιλίκη του τουρισμού, σε μία πόλη, πεθαμένη από τουρισμό αλλά, είπαμε, αυτά είναι ψιλά γράμματα.

Η ουσία είναι αλλού.

Την Χαριτωνίδου δεν την «παίζουν» ούτε τα καλοπληρωμένα παπαγαλάκια του δημάρχου.

Είναι ευκαιρία να «παίξουν» τα παιδιά των ψηφοφόρων και μαζί με τα παιδιά θα «παίξουν» και την Χαριτωνίδου.

 

Είπαμε αρχιερέας της πολιτικής ο Τσέπελης προσπαθεί να στηρίξει την Χαριτωνίδου όπως μπορεί γιατί με την φόρα που πήραν οι στενοί του συνεργάτες προς Κοντό μεριά, όπως δείχνει το όλο θέμα, θα του μείνει αμανάτι η Χαριτωνίδου και κανα δυο τρείς ακόμα που τα πολιτικά τους συμφέροντα συμπλέουν μα αυτά του δημάρχου.