Το έγκλημα αυτό δε θα ξεχαστεί, όλων των νεκρών θα

γίνουμε φωνή!

Κυριακή 5 Μαρτίου, 11 π.μ., Κεντρική Πλατεία

Η Ένωση Ιδιωτικών υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων καλούν τον κόσμο να διαμαρτυρηθεί για το έγκλημα που συντελέστηκε στα Τέμπη

Εκφράζουμε την θλίψη και τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των θυμάτων από τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη που κόστισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους.

Εδώ και τώρα να δοθεί όλη η αναγκαία βοήθεια στους τραυματίες και τις οικογένειες τους. Να υπάρξει πλήρης διερεύνηση των αιτιών αυτής της τραγωδίας. Να μην συγκαλυφθεί τίποτα!

Η οργή μας ξεχειλίζει! Οι ευθύνες είναι τεράστιες για τις ανθρώπινες ζωές που χάνονται με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

Που ήταν το κράτος και οι κυβερνήσεις όλα αυτά τα χρόνια που οι εργαζόμενοι των σιδηροδρόμων προειδοποιούσαν για την απαράδεκτη κι επικίνδυνη κατάσταση που επικρατεί στις υποδομές του δικτύου! Πώς είναι δυνατόν να μπαίνουν πάνω από τις ανθρώπινες ζωές τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων;

Οι εργαζόμενοι μέσα από τα σωματεία τους της μπορούν και θα παρέμβουν καθοριστικά ώστε όχι μόνο να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες στην αντιλαϊκή πολιτική και τους εκφραστές της, αλλά θα συνεχίσουν με μεγαλύτερη ορμή τον αγώνα για να μην σακατεύεται κανείς και χάνει τη ζωή του στον 21ο αιώνα για τα κέρδη μιας χούφτας παράσιτων, που αδιαφορούν για τη ζωή και την ευημερία του λαού.

Καλούμε τα σωματεία, τους μαζικούς φορείς, τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες της Ξάνθης σε συγκέντρωση την Κυριακή 5 Μαρτίου, στις 11 π.μ., στην Κεντρική Πλατεία.