Εργαζόμενοι στην καθαριότητα: Δεν φτάνουν οι ευχαριστίες

Με αφορμή την ανάρτηση εργαζομένου στην καθαριότητα της Ξάνθης για τον πραγματικά υπέρμετρο ζήλο των ανθρώπων οι οποίοι κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να κρατήσουν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης καθαρούς, ρωτήσαμε τον αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Φερντούν αν προβλέπεται κάτι «έξτρα» – μπόνους – για τους ανθρώπους της καθαριότητας, στους οποίους έπεσε το βάρος για να κρατηθούν οι κεντρικοί δρόμοι της Ξάνθης, χωρίς τα απομεινάρια των παρελάσεων για το καρναβάλι και των διαφόρων επισκεπτών. «Το μισθολόγιο των εργαζομένων είναι συγκεκριμένο» απάντησε στο σχετικό μας ερώτημα ο κ. Φερντούν, φανερά ενοχλημένος για την ανάρτηση. «Δεν προβλέπεται κάποια έχτρα αμοιβή και όταν υπάρχουν υπερορίες τότε πληρώνονται με ρεπό».

Ο εργαζόμενος στην καθαριότητα του δήμου της Ξάνθης, με αφορμή τις ευχαριστίες του προέδρου του κέντρου πολιτισμού Ηλία Ασκαρίδη προς τους εργαζομένους της καθαριότητας, ακολούθησε η ανάρτηση του εργαζομένου που αναφέρει τα παρακάτω.

«Κύριε Ηλιας Ασκαριδης, δεν φτάνει μόνο το ευχαριστώ  για τους εργάτες της καθαριότητας πρέπει να βάλετε και κάτι ακόμα. Το χέρι  στην τσέπη ευχαριστώ .Γ Κ.».