Η κοπή της πίτας της «Αγίας Παρασκευής» στην Ν. Κεσσάνη και οι ευχαριστίες του Φ. Σταυρακάρα

Σύμφωνα με την ανάρτηση του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Λάγους Φ. Σταυρακάρα ο οποίος παρέστη στην κοπή της πίτας του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Κεσσάνης “Αγία Παρασκευή” και του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ν. ΚΕΣΣΑΝΗΣ  «Η ΓΥΝΑΙΚΟΚΡΑΤΙΑ», ευχαριστεί ιδιαίτερα όλους όσους συμβάλλουν στην τήρηση των εθίμων της πατρίδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γενέτειρά του Ν. Κεσσάνη, τιμά με την ψήφο της κάθε του πολιτική προσπάθεια, ο οποίος στον αντίποδα, είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια του χωριού να τηρήσει τα ήθη και τα έθιμα.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι σαν πρώην αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Αβδήρων όπου ανήκει ο οικισμός Ν. Κεσσάνη, προσπάθησε να στηρίξει το χωριό του μαζί με τα άλλα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Φ. Σταυρακάρας με το μεγαλόπνοο τεχνικό πρόγραμμα ως πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου του Λάγος, φιλοδοξεί να στηρίξει την δύσκολη καθημερινότητα των συνδημοτών του και όχι μόνον, επαγγελματιών και ερασιτεχνών ψαράδων.

Με τις παρεμβάσεις του στο λιμάνι Πόρτο Λάγος και τα λιμενικά καταφύγια Αβδήρων και Φαναρίου που είναι στην ευθύνη του προσδοκά η δύσκολη καθημερινότητα των ανθρώπων που ασχολούνται με την θάλασσα θα στηριχθεί.

Είναι ένα νέο παιδί, χαμηλών τόνων και όρεξη για δουλειά.

Άλλωστε για αυτό πάντοτε εκλέγεται και αναλαμβάνει θέσεις ευθύνης.

Ο Φ. ΣΤΑΥΡΑΚΑΡΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΙΚΑ.

Έχοντας την τιμή να παρευρεθώ στην ετήσια κοπή της βασιλόπιτας του Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Κεσσάνης “Αγία Παρασκευη” και του ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΏΝ Ν ΚΕΣΣΑΝΗ  Η ΓΥΝΑΙΚΟΚΡΑΤΙΑ ,θέλω να ευχαριστήσω τους δυο συλλόγους του οικισμού μου για την διατήρηση της πολιτισμικής μας κληρονομιάς και την ανάδειξη του πολιτισμικού μας πλούτου !!!

Συγχαίροντας επίσης ,τους προέδρους των συλλόγων μας την κ. Θωμαή Κουτάλιου ,την κ. Ekmektsh Xrysh ,τα μέλη των δύο συλλόγων για την εθελοντική τους προσφορά και τον δήμαρχο μας που είναι πάντοτε αρωγός στην προσπάθεια αυτή .