Όταν γράφουμε ότι η Ξάνθη μετατράπηκε σε Σικάγο …

Δυστυχώς πλησιάζει στην πραγματικότητα αυτό που λένε καθημερινά οι Ξανθιώτες οι οποίοι μέρα με την μέρα «μαντρώνονται» όλο και περισσότερο αφού πλέον το έγκλημα προσλαμβάνει άλλες διαστάσεις.

Οι κακοποιοί πλέον «μπουκάρουν» οπλισμένοι στα σπίτια και ληστεύουν ανενόχλητοι.

Ποιο συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντοτε με την αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης να αναφέρει ότι πέντε άγνωστοι εισέβαλαν σε σπίτι σε χωριό της Ξάνθης, το βράδυ της Κυριακής και με την απειλή όπλων, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων λήστεψαν τρία άτομα που μένουν στην συγκεκριμένη κατοικία.

Ποιο συγκεκριμένα αναφέρει η αστυνομία στην ανακοίνωσή της.

Επιστάμενες έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη πέντε αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την 15-1-2023 το βράδυ, σε οικισμό της Ξάνθης  έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν σε οικία που διαμένουν τρεις ημεδαποί και με τη χρήση βίας και απειλής με δύο κυνηγετικά όπλα, αφαίρεσαν από το εσωτερικό του σπιτιού χρήματα, χρυσαφικά και κινητά τηλέφωνα, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Έχουν ξεφύγει τα πράγματα; Να περιμένουμε χειρότερα;

Όπως δείχνει το όλο θέμα, κανένας πλέον δεν μπορεί να είναι ήσυχος αφού το έγκλημα καθημερινά γίνεται πιο βίαιο.

Οι κλέφτες γίνανε ένοπλοι ληστές

Τα βαποράκια γίνανε μεγαλέμποροι ναρκωτικών και το «ξεκαθάρισμα» των λογαριασμών θα αρχίσει ωσονούπω να χτυπάει την πόρτα μας.

Δυστυχώς η πολιτεία, χαλάει το χρήμα των πολιτών σε φιέστες και πανηγύρια αντί να επανδρώσει τις αστυνομικές διευθύνσεις.