Μ. Πουσπουρίκας: Δεν γνωρίζω κάτι …

Άγνοια δήλωσε ο Μ. Πουσπουρίκας, ένα από τα πιο σεμνά και αγωνιστικά στελέχη της Ν.Δ. στην Ξάνθη, αναφορικά με αυτά ακούγονται στα προεκλογικά πηγαδάκια όπου μεταξύ των ονομάτων για τις υποψηφιότητες στην Ξάνθη ακούστηκε έντονα και το όνομά του, μεταξύ αυτών με την μεγαλύτερη πιθανότητα να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ σαν ένα από το πιο ενεργά αλλά αθόρυβα μέλη του κόμματος .

Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία, ο πρόεδρος του πολυχώρου τέχνης και πολιτισμού Μάνου Χατζηδάκη, Μ. Πουσπουρίκας, δήλωσε άγνοια για την ανάμειξη του ονόματός του μεταξύ αυτών που θα προτιμηθούν για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν υπέβαλε τα δικαιολογητικά του στα κεντρικά του κόμματος και ότι υπάρχει το αίτημα του από την προηγούμενη εκλογική διαδικασία.

Δικές μας πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι στο πρόσφατο παρελθών είχε στενές επαφές με την αρμόδια επιτροπή για την εκλογική διαδικασία και έγινε η γενική συζήτηση, την οποία βεβαίως και δεν ακολούθησε κάποια επίσημη δήλωση από την πλευρά του ή κινήσεις οι οποίες να επιβεβαιώνουν τον «ντόρο» που έγινε γύρω από το όνομά του και την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η πορεία του παλαιού στελέχους της ΟΝΝΕΔ, δεν περνά απαρατήρητη από τα κεντρικά του κόμματος.