Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Δήμαρχος Ξάνθης: Προσπάθειες να «ξηλώσει» παθογένειες του Παρελθόντος

Ακριβώς αυτό χρειάζονται οι Ξανθιώτες μία πηγή έμπνευσης και ελπίδας και μέχρις στιγμής όλα δείχνουν ότι ο Στράτος Κοντός εμπνέει ανεξάρτητα τι «διαρρέουν» οι πολιτική του αντίπαλοι.

Οι Ξανθιώτες πιστεύουν ότι ο δήμαρχος στα πρώτα δείγματα διακυβέρνησης, οδηγεί σε ασφαλή νερά το καράβι που λέγεται δήμος Ξάνθης και από όσο πληροφορούμε θα εστιάζει σε συμπεριφορές στελεχών που είτε ακούσια είτε εκούσια, χαλάνε την εικόνα του ιδίου.

Στόχος του δημάρχου είναι να απαλλαγεί ο δήμος της Ξάνθης από παθογένειες του παρελθόντος, που έχουν να κάνουν με λογικές στελέχους – κομματάρχη.
Κανένας δήμαρχος πιστεύουμε κατά το παρελθόν δεν είχε πρόθεση να «κάψει» το μέλλον της πόλης, όμως, όταν δεν μπορείς να ελέγξεις τον τροχό της αμάξης, τότε όσο καλές προθέσεις και να έχεις θα «μπατάρι» η άμαξα.

Μένει η αξιολόγηση του προσωπικού και αυτό θα είναι από ότι καταλαβαίνουμε ο στόχος για να μπει την νέα χρονιά ο δήμος Ξάνθης στην φάση παραγωγής έργων. Λίγη υπομονή

Ούτε φωνή ούτε ακρόαση από την κυρία Μπρίκα και τον κ. Χατζηγγενέ

ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δυστυχώς για τους Ξανθιώτες, που ζούνε σε μία «ντεμί» δημοκρατία, όπου ο καθένας κάνει ότι θέλει, ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τον κ. Χατζηγγενέ και την κυρία Μπρίκα και ο λόγος της αναφοράς γίνεται γιατί την προηγούμενη εβδομάδα ο αντιπεριφερειάρχης του τρέχα γύρευε τις αρμοδιότητές του, αυθέραιτα, χρησιμοποίησε προσωπικό για να κάνει τον «πορτιέρη» του και από ότι μάθαμε εν αγνοία της αντιπεριφερειάρχου κυρίας Μπρίκα.
Ο κ. Χατζηγγενέ δεν μπήκε στον κόπο ούτε μία διάψευση να στείλει στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Αναδείξαμε το θέμα διότι πιστεύουμε ότι επιτέλους στην Ξάνθη που βάλετε πανταχόθεν και από λογικές του τύπου «εγώ είμαι ο αρχηγός και ότι θέλω κάνω» πρέπει να «ξηλωθούν» και αυτός είναι ο λόγος που επανερχόμεθα μήπως τσιγγλίσουμε» το πολιτικό φιλότιμο του κ. Χατζηγγενέ, αν έχει, ο οποίος απαξιώνει την λειτουργία της ενημέρωσης.
Αυτός είναι καθαρά ο λόγος της αναφοράς. Ο κ. Χατζηγγενέ, θα πρέπει να σέβεται τους πολίτες που τον τοποθέτησαν με την ψήφο τους στα «καπούλια» της εξουσίας και από την στιγμή που ασκεί διοίκηση, θα πρέπει να τιμά τα πολιτικά του παντελόνια, να σέβεται τους ψηφόρους του και τους ανθρώπους οι οποίοι παλεύουν καθημερινά με θηρία για να ενημερώσουν όσο πιο τίμια γίνεται τους Ξανθιώτες. Μην απαξιώνεις την δουλειά κανενός κ. Χατζηγγενέ.

Θωμάς Μίχογλου 4.000.000 ευρώ στον δήμο Τοπείρου, για πίνουν οι δημότες του καθαρό και υγιεινό νεράκι.

Για τον Θωμά Μίχογλου, πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να γράψει κανείς πολλά λόγια αφού οι πράξεις του επιβεβαιώνουν αυτό που γίνεται.
Είναι προς τιμήν του δημάρχου που ένας μικρός περιφερειακό δήμος, φέρνει στα ταμεία του, έργα υποδομών, αξίας 4 εκατομμυρίων ευρώ.
Και μάλιστα για υποδομή που έχει άμεση σχέση με το πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία, αφού το έργο έχει να κάνει με την αντικατάσταση των σωλήνων αμιάντων που μεταφέρουν το νερό στα σπίτια των δημοτών και άρα έχουν άμεση σχέση με την υγεία τους.
Ο Θ. Μίχογλου εργάζεται σιωπηρά, αποτελεσματικά και χωρίς να διατυμπανίζει την προσφορά του στους δημότες του.
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος στις εκλογές του 23 και επειδή πλέον δεν υπάρχουν ανενημέρωτοι πολίτες και αποκλεισμένοι από την γνώση, βλέποντας τα αποτελέσματα των ενεργειών του, στηρίζουν τις προσπάθειες του. Και όσο για τους πικρόχολους του χώρου μας, εμείς απλά θα τους θυμίσουμε τον πακτωλό χρημάτων που πήραν επί Τσέπελη. Ας ρίξουν πρώτα μια ματιά στην καμπούρα τους, και μετά ας μιλήσουν για την καμπούρα των άλλων