ΣΤΗΡΙΖΩ Πόρτο Λάγος ΣΕ ΑΓΏΝΑ ΔΡΌΜΟΥ

Ας κρατούν μικρό καλάθι λόγω προεκλογικής περιόδου

Σε αγώνα δρόμου επιδόθηκε το ΔΣ του ΣΤΗΡΙΖΩ Πόρτο Λάγος καθώς την Πέμπτη είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κ. Κουρτίδη, τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Μ. Αμοιρίδη, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σ. Μωραίτη και φυσικά τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Πόρτο Λάγος.

Η προσπάθεια αυτή του τοπικού συλλόγου ανάδειξης και επίλυσης των προβλημάτων του οικισμού τους, μέχρι στιγμής  βρίσκει ευήκοα ώτα από τους θεσμικούς φορείς, οι οποίοι σε πρώτη φάση, δηλώνουν την συμπαράσταση τους και φυσικά στηρίζουν την προσπάθειά τους.

Πρώτος στην στήριξη της μεγάλης Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης που ετοίμασαν για πρώτη φορά στον οικισμό, τα μέλη του ΣΤΗΡΙΖΩ Πόρτο Λάγος, είχαν αρωγό και συμπαραστάτη των πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Πόρτο Λάγος Φ. Σταυρακάρα.

Το «ζουμί» από όλη την ιστορία είναι να βγει προς τα έξω και την στήριξη των τοπικών ΜΜΕ η προσπάθεια νέων ανθρώπων να αλλάξουν προς το καλύτερο τον οικισμό τους για τους ίδιους αλλά και για τα παιδιά τους.

Εύγε.

Πρέπει να σημειωθεί ότι μπορεί σε αυτήν την φάση των θεσμικών επισκέψεων να λάβουν διαβεβαιώσεις στήριξης από όλους τους θεσμικούς, όμως, δεν πρέπει να ξεχνούν για κανένα λόγω ότι είναι προεκλογική περίοδος.

Αυτό σημαίνει ότι τα μέλη του ΣΤΗΡΙΖΩ Πόρτο Λάγος πρέπει να μην πέσουν στην «λούμπα» των υποσχέσεων των θεσμικών προσώπων ελέω προεκλογικής περιόδου.

Ας κρατούν μικρό καλάθι ή ας δεσμεύσουν με άλλους νόμιμους τρόπους τους πολιτικούς.