Ο Σ. Μελισσόπουλος διέγραψε την Χαριτωνίδου

Στον απόηχο της μεταπήδησης και ανάληψης θέσης εξουσίας της συμβούλου της παράταξης ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» στην διοίκηση Τσέπελη, η παράταξη ομόφωνα την διέγραψε από μέλος της χαρακτηρίζοντας την σύμβουλο εμμέσως πλην σαφώς ότι δεν στήριξε τις αρχές της παράταξης η οποία στάθηκε απέναντι στο σύστημα  διαφθοράς,  αναξιοκρατίας και της συναλλαγής για θέση και αντιμισθίας.

Ποιο συγκεκριμένα αναφέρετε στην δήλωση της η παράταξη «ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»: Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης «ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ» αποφασίσαμε ομόφωνα να προχωρήσουμε στη διαγραφή της κυρίας Χαριτωνίδου Ειρήνης από τη Δημοτική μας παράταξη.

Στις δημοτικές εκλογές του 2019, συστρατευτήκαμε όλοι μας με επικεφαλής τον Σάββα Μελισσόπουλο,  ενάντια στο κατεστημένο που ταλανίζει την πόλη μας με σημαία μας την καταπολέμηση της διαφθοράς, της αναξιοκρατίας, της συναλλαγής για θέσεις και αντιμισθίες, την καθαρότητα των θέσεων και των στελεχών μας.

Δυστυχώς η κυρία Χαριτωνίδου σήμερα δηλώνει ευθαρσώς έτοιμη να συνεργαστεί με αυτό που τόσα χρόνια πολεμούσε με σθένος.

Είναι προφανές ότι δεν αναπνέουμε το ίδιο αέρα. Εμείς προτιμούμε τον αέρα της αξιοκρατίας, της εντιμότητας, της ειλικρίνειας και της διαφάνειας.

Ζητούμε από την κ. Χαριτωνίδου να παραδώσει την έδρα της Δημοτικής Συμβούλου, καθώς και όλες τις θέσεις που απορρέουν από αυτήν, στην παράταξη που την ανέδειξε και ελεύθερη πια να ακολουθήσει όποιον δρόμο επιθυμεί.

 

 

Μελισσόπουλος Σάββας

Σταυρακάρας Παναγιώτης

Παπαδάκης Θεοφάνης

Τσαρεκτσή Τζενάν

Τοπ Σινάν

Καλογερής Γεώργιος

Τσαΐρογλου Μανιώ

Σε ανάρτησή της το πρώην μέλος της ΔΕΥΑΞ και υποψήφια με την παράταξη Δημαρχόπουλου αναφέρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Ελένη Χατζηγεωργίου

Τελικά ο καθένας έχει την τιμή του σ’ αυτήν την πόλη…..Περιμένει ο κόσμος μετά να πάει μπροστά αυτός ο τόπος…. Με ποιους και με τι προσόντα…όταν μερικές χιλιάδες ευρώ αρκούν για να αλλάζουν συνειδήσεις και πλεύσεις;;; Αρκεί κάποιος να σκεφτεί πόσοι δημοτικοί σύμβουλοι ξεκίνησαν από άλλους συνδιασμούς και πως με πρόσκαιρες θεσούλες βρέθηκαν στην παράταξη εξουσίας… Τελικά το μέλι έχει την γοητεία του φαίνεται….