Φ. Καραλίδης: εμείς ΠΑΣΟΚ είμαστε, ΠΑΣΟΚ είμασταν ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσουμε.

Σαφέστατα και η λιτή δήλωση του Φ. Καραλίδη στην «ΗΧΩ» στέλνει  μηνύματα για την κεντροαριστερά και το άνοιγμα που κάνει ο Ν. Ανδρουλάκης στην Ξάνθη με τις υποψηφιότητες οι οποίες ακούγονται.

Μετά τις ανακοινώσεις και την διέρρευση από κύκλους της Ξάνθης σχετικά με τις υποψηφιότητες για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη, είναι λογικό να έχει έλθει μία σχετική αναταραχή με δεδομένο ότι επίσημα τίποτε δεν έχει ανακοινωθεί από τα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ γίνονται συνηρμοί.

Σε σχετική μας συνομιλία με τον Φ. Καραλίδη, με αφορμή που πρώτοι γράψαμε στην ΗΧΩ της ΘΡΑΚΗΣ το καλοκαίρι μετά το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, αναφορικά με την υποψηφιότητα του Φ. Καραλίδη και τα κριτήρια που έβαλε το ΠΑΣΟΚ για να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του τους υποψηφίους, ο Φ. Καραλίδης, είχαμε γράψει ότι πληροί τις προϋποθέσεις όλες και αυτός είναι ο λόγος που ακούγεται έντονα το όνομα του για το ψηφοδέλτιο στην Ξάνθη.

Ρωτήσαμε σχετικά τον Φ. Καραλίδη ο οποίος ανέφερε ότι δεν υπάρχει τίποτε επίσημο, άρα δεν μπορεί να κάνει κάποια δήλωση και περιορίστηκε στην παρακάτω μαχητική φράση: «Όποιες εξελίξεις, όποιες ανακοινώσεις γίνουν επίσημα από το ΠΑΣΟΚ και όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της επίσημης ανακοίνωσης, εμείς ΠΑΣΟΚ είμαστε, ΠΑΣΟΚ είμασταν ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσουμε».