ΣΑΤΥΡΑ: Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Η ΕΥΑ, Ο ΟΦΙΣ, ΟΙ ΚΑΤΑΡΙΑΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

Ο όφις εξαπάτησε την Εύα ή η Εύα εξαπάτησε τον όφι;

Σαφώς και είναι ρητορικό το ερώτημα αφού ως γνωστόν αυτή η κολόνια στο ΠΑΣΟΚ κρατάει χρόνια.

Όχι ότι οι άλλοι από τα άλλα κόμματα είναι άγγελοι, αλλά μια παροιμία λέει: Ξέρεις να κλέψεις, κλέψε, ξέρεις να το κρύψεις; Όχι, τότε μην κλέψεις.

Βέβαια πειρασμός θα μου πείτε και σίγουρα η Εύα εξαπατήθηκε γιατί δεν μπορεί, 600.000 και βάλε να κυκλοφορούνε «σάλμα» που λένε στο χωριό μου και να μη βρεθεί ένα χεράκι να τα πάρει. Έβρέθηκε το χεράκι της Εύας. Κακό είναι;

600.000 είναι ένα να πολύ καλό εισιτήριο για τον παράδεισο αλλά, εκεί κατοικοεδρεύει ο πονηρός ο όφις με την μορφή της Ελβετικής Αστυνομίας που εκεί απλά κάνει την δουλειά της και όταν ξεσκεπάζει τους απατεώνες έχει συνδρομή από την αδέκαστη δικαιοσύνη. Περίπου όπως στην Ελλάδα.

Έτσι λοιπόν η Ελβετική Αστυνομία που την τσίμπησε και εκεί που ήταν το υπόδειγμα της «προοδευτικότητας» κατέληξε στις φυλακές της.

Τι σου είναι όμως οι νόμοι της Ευρώπης. Όταν είσαι βουλευτής, δεν πα να έκλεψες, φυλακή δεν μπαίνεις. Οι φυλακές στην Ευρώπη είναι για την μπουρζουαζία… Δεν είναι για τους βουλευτές.

Μπορεί οι Ευρωπαίοι να μην κατάφεραν να τα βρούνε στο πλαφόν της τιμής του φυσικού αερίου μπας και ζεσταθεί το κοκαλάκι της μπουρζουαζίας, μη «σπάσουν» την Γερμανία αλλά ο νόμος να μην μπούνε φυλακή, όπως μάθαμε με την περίπτωση της Εύας Καϊλή και των υπολοίπων «συντρόφων», εκεί τα βρήκαν.

Είπαμε κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει ας είσαι Γερμανός, Έλληνας ή Βέλγος.

Και αυτοί οι Καταριανοί βρε παιδάκι μου απλώνουν το χρήμα στον αέρα και όποιο χεράκι το πιάσει του δίνουν κιάλλο μόνο και μόνο για να υποστηρίξει το Ευάκι ότι οι εργάτες που έκαναν τα αθλητικά κέντρα για το Μουνιτάλ ζούνε στον παράδεισο και για κολατσό τους έχουν μέχρι και κρουασάν Γαλλίας.

Τώρα αν πέθαναν, από το λένε τα δημοσιεύματα και 6.500 εργάτες σιγά τα λάχανα. Το Ευάκι μια φορά στο Ευρωκοινοβούλιο υποστήριξε ότι οι εργαζόμενοι στο Κατάρ ζούνε παραδεισένια.

Άντε και πήρε τα ψηλά, πώς τα παρατάς μέσα στην σακούλα; Γιατί αφήνεις τον πατέρα σου να κυκλοφοράει στο δρόμο με ένα κάρο λεφτά μέσα στο χαρτοφύλακα;

Ερασιτεχνισμός; Μάλλον, εκτός αν είναι πονηριά και νόμιζαν ότι περιτριγυρίζονται από «κουτόφραγκους».

Και άντε η Εύα έκανε το σφάλμα αμ ο Νίκος Ανδορυλάκης μάνι μάνι να διαγράψει το κορίτσι από το ΠΑΣΟΚ βιαστικά και γρήγορα και με συνοπτικές διαδικασίες. Γιατί μας τόκανες αυτό βρε Νίκο;

Τώρα που την διέγραψες ποια Ελληνίδα θα περιφέρει την Μεσογειακή ομορφιά με τα συνολάκια της στα ευρωπαϊκά σαλόνια; Αυτό δεν το σκέφτηκες; Τώρα ποια θα εκπροσωπεί την Ελληνική ομορφιά στην Ευρωβουλή με τους μαμούχαλους και ανέραστους ευρωπαίους;

Κρίμα, κρίμα το κορίτσι αλλά όμως υπάρχει και κάτι ακόμα που για αυτό δεν ακούστηκε τίποτε.

Την Εύα την Καϊλή την «τσίμπησαν» γιατί την παρακολουθούσε ο κοριός των μυστικών υπηρεσιών και από φαίνεται βγήκε το λαβράκι μιλάω για την Εύα που είδε τυπικά τουλάχιστον την είσοδο της Βελγικής φυλακής.

Τον Νίκο γιατί τον παρακολουθούσε ο κοριός της ΕΥΠ και τον «επισύνδεσαν» με το Predator; Και έκανε τόσο ντόρο για να αποδείξει πόσο ανήθικη είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη; Μέχρι και στην βουλή το έφτασε αυτό και ακόμα παραπέρα στην Ευρωβουλή το έφτασε ενώ για το Ευάκη, όχι μόνο δεν  πήγε το θέμα της «επισύνδεσης» στην Βουλή ή στην Ευρωβουλή την διέγραψε κιόλας.

Έτσι κάνουν τα «συντρόφια» ρε Νίκο;