Άλλη μια προκλητική ενέργεια της Τουρκίας στην Θράκη

ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ: ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΙΜΗ  ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΞΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΟΡΤΙ.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

Προκλητική ενέργεια της Τουρκίας χαρακτηρίζει η Πατριωτική Ένωση την απόφαση να γιορτάσει την εθνική της γιορτή αντί τα 29ης Οκτωβρίου στις 28 και φυσικά το ερώτημα που θέτει προς τους Θρακιώτες πολιτικούς και υποψηφίους είναι απλό.

Το πρωί θα είναι στην παρέλαση και το βράδυ θα χαριεντίζονται με τον Τούρκο Πρόξενο της Κομοτηνής;

Επικαλούμενο γελοίες δικαιολογίες το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής αποφάσισε να εορτάσει την εθνική εορτή της Τουρκίας που είναι στις 29 Οκτωβρίου, μια ημέρα νωρίτερα, ανήμερα της επετείου του «Όχι». Μια ακόμη προκλητική ενέργεια που σκοπεύει στο να εξυπηρετήσει τους τουρκικούς σχεδιασμούς στην περιοχή.

Η Ντίνα Θάνου, συντονίστρια Θράκης της Πατριωτικής Ένωσης απευθύνει σε όλους τους «επισήμους», εκλεγμένους και υποψήφιους της ευρύτερης περιοχής το ερώτημα: Θα είστε το πρωί στην παρέλαση για την εθνική μας εορτή και το βράδυ θα χαριεντίζεστε με τα στελέχη του προξενείου και τους «υψηλά ιστάμενους» καλεσμένους τους από την Τουρκία;

Η Πατριωτική Ένωση επισημαίνει και προειδοποιεί ότι τα μικροπολιτικά παιχνίδια στη Θράκη, ειδικά αυτήν την περίοδο, θέτουν σε σοβαρό κίνδυνο την Εθνική Ασφάλεια.