Χ. Δημαρχόπουλος: Κάλεσμα για συμμετοχή

Με ανάρτηση του ο πρώην δήμαρχος Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλους τους καλεί  τους Ξανθιώτες να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία προκειμένου το εκλογικό αποτέλεσμα να έχει όφελος για τους ίδιους τους δημότες ποιο συγκεκριμένα αναφέρει.

Ο χρόνος μέχρι τις δημοτικές εκλογές δεν είναι πολύς αν θέλουμε να κουβεντιάσουμε εστιάζοντας στα ζητήματα των δημοτών κι αν θέλουμε να προσεγγίσουμε όλους τους συμπολίτες μας.

Οι συνδημότες μας καλούνται να αγκαλιάσουν αυτή τη νέα προσπάθεια, να συμμετέχουν, να ενημερωθούν, να κουβεντιάσουν. Να αξιολογήσουν και να συγκρίνουν. Να έχουν λόγο για την τύχη του Δήμου, για την πορεία και την εξέλιξή του. Να συνδιαμορφώσουμε μαζί, την επόμενη μέρα.

Ας κάνουμε επιτέλους κάτι πραγματικά καινούργιο κι ας πάψουμε να ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια, με προκάλυμμα «ανανέωσης» μόνον τον επικεφαλής μιας παράταξης.

Απευθύνω λοιπόν, ανοιχτό κάλεσμα στην κοινωνία και στους νέους ανθρώπους για συμμετοχή.

Ο υποψήφιος δήμαρχος άλλωστε παίρνει αξία από τις προτάσεις, τις ιδέες, τις θέσεις και το σχεδιασμό του, από τους συνεργάτες του κι από την αυτοδιοικητική εμπειρία του.

Ένα πράγμα μπορώ να σας εγγυηθώ με σιγουριά. Ότι από τη στροφή αυτή στην κοινωνία, ο Δήμος θα βγει πολύ πιο ισχυρός για μια καλύτερη μέρα για όλους.