Όχι συνομιλίες με τον νταή

Διαβάζουμε ότι ο Κ. Μητσοτάκης δεν έχει αντίρρηση να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Ερντογάν και να συζητήσει μαζί του. Τι ακριβώς δεν το γνωρίζουμε αφού οι πράξεις του δικτάτορα μιλάνε από μόνες τους.

Σίγουρα δεν θέλουμε να αναφερθούμε σε ιστορίες συνωμοσιολογίας, στην λογική ότι τα αφεντικά – Αμερικάνοι – πιέζουν τον Μητσοτάκη κατά πάγια τακτική τους να «βάλλει νερό στο κρασί του» και να τα βρούνε με τον Ερντογάν μη και λακίσει κατά Ρωσία μεριά ή το άλλο που ακούγεται τώρα τελευταία ότι ενόψει εκλογικής χρονιάς θα πρέπει να συνεννοηθούν μεταξύ τους μέχρι που θα «τραβηχτεί» το σκοινί και όλες οι άλλες παρόμοιες ιστορίες που ακούγονται και από τις δύο πλευρές του Αιγαίου.

Είμασταν και είμαστε αντίθετοι σε οποιαδήποτε ανώτατου επιπέδου συνάντηση της Ελλάδος και τις Τουρκίας.

Αν ο Έλληνας Πρωθυπουργός με τον πόλεμο που κηρύχτηκε από την πλευρά της Τουρκίας με λέξεις και έργα, καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Ερντογάν, νομιμοποιεί οτιδήποτε επιθετικό γίνεται στην Χώρα μας.

Όλοι αντιλαμβάνονται την ανάγκη ύπαρξης διόδων επικοινωνίας με τον εχθρό της Χώρας μας, αλλά είναι άλλο να συνομιλούν διπλωμάτες και ανώτεροι αξιωματικοί με τους αντίστοιχους της Τουρκίας και άλλο ο Πρωθυπουργός ο οποίος φυλάει τα ιερά και όσια της πατρίδας να εξευτελίζεται συνομιλώντας με τον ντε και καλά «θύτη» της χώρας του

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ