Μάνδρα Ξάνθης: Πνίγηκε 75χρονη

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού Τμήματος Πόρτο Λάγος Τραγικό θάνατο βρήκε μια 75χρονη γυναίκα το πρωί της Δευτέρας στην παραλιακή ζώνη της Μάνδρας στην Ξάνθη.

Η 75χρονη εντοπίστηκε μέσα στη θάλασσα και μεταφέρθηκε στη στεριά όπου λουόμενοι έσπευσαν να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.  Μάλιστα στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε και ο ναυαγοσώστης που βρισκόταν στη πλησιέστερο πλαζ.

Παρά τις προσπάθειες όλων η γυναίκα φαίνεται πως δεν τα κατάφερε και μεταφέρθηκε στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο.

 

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατος καθώς και το εάν πρόκειται για πνιγμό ή θάνατο από παθολογικά αίτια διερευνώνται.

 

«Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Μάνδρας Αβδήρων Ν. Ξάνθης, 75χρονη ημεδαπή.  Η ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πόρτο Λάγους» σημειώνει σε ενημέρωσή του το Λιμενικό.