Τυχερός ο Φανουράκης. Από «δαχτυλίδι» σε «δαχτυλίδι;

Πολλά ακούγονται για την μεταβατική περίοδο της παράταξης – συνονθύλευμα λόγω κοινού συμφέροντος  Τσέπελη – ακούγονται και γράφονται στην λογική ότι ο Μ. Τσέπελης πλέον έχει χάσει την «δεδηλωμένη» και πολλά είναι τα στελέχη που σκέφτονται και συζητούν – προς το παρών  χαμηλόφωνα – να κατέβουν από το «πλοίο», είδη κάποιοι το δήλωσαν και μαζί με αυτούς τους κάποιους που θα απομακρυνθούν από την παράταξη του Μ. Τσέπελη είναι στελέχη που τώρα κατέχουν υψηλόβαθμα πόστα.

Όλα αυτά ο Μ. Τσέπελης τα αξιολογεί και όλοι εκτιμούν ότι αν δεν «πέσουν» μεγάλες δυνάμεις – σερσε λα φαμ – ο νυν δήμαρχος δεν θα συνεχίσει τον πολιτικό του βίο.

Κάτι άλλο που θα συντελέσει στην απομάκρυνση του είναι ο θάνατος του φίλου και ενδιάμεσου της «Μεγάλης Πόρτας» ψευτομουφτής Ξάνθης όπου μοιραία ο κύκλος στενεύει και άρα πρέπει να παραδοθεί το «δαχτυλίδι» της παράταξης και όπως δείχνει το όλο θέμα ο Μ. Φανουράκης θα σταθεί για μία ακόμη φορά τυχερός και θα πάρει το «δαχτυλίδι» λόγω έλλειψης άλλης εναλλακτικής.

Τελικά όπως δείχνει το πράγμα ο τυχερός της πολιτικής σκηνής της Ξάνθης είναι ο Μ. Φανουράκης ο οποίος πήρε την πρώτη φορά το δαχτυλίδι από το ΠΑΣΟΚ Ξυνίδι – Πούλιο και τώρα με ΝΔ Μ. Τσέπελη.