Χ. Τρέλλης: Η δέσμη μέτρων που προτείναμε στο Περιφερειακό Συμβούλιο δεν διεκδικήθηκε από τις τοπικές αρχές και δεν υιοθετήθηκε από την κυβέρνηση

ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο Χ. ΤΡΕΛΛΗΣ;

Θα σταθούμε μόνο σε αυτή τη φράση που αναφέρει ο κ. Τρέλλης στην αντιπολιτευτική κατά πάντων διάθεση ως εκπρόσωπος  του ΚΚΕ στο Περιφερειακό συμβούλιο: Η δέσμη μέτρων που προτείναμε στο Περιφερειακό Συμβούλιο δεν διεκδικήθηκε από τις τοπικές αρχές και δεν υιοθετήθηκε από την κυβέρνηση.

Αυτή η φράση δυστυχώς για τους πολίτες της Περιφέρειας είναι όλο το «ζουμί» πολλών από τα δεινά που βρίσκουν τους πολίτες.

Το ΚΚΕ χρησιμοποιεί ξύλινη γλώσσα το γνωρίζουν και τα δικά του στελέχη και ότι προτείνεται είναι στην λογική μιας θεωρίας που η πορεία των πραγμάτων από το Β Π.Π. και μετά αποδείχθηκε ότι δεν μπορούν να εφαρμοσθούν τα μοντέλα αυτής της λογικής όμως…

Η φράση ότι η τοπική ηγεσία της Περιφέρειας και αντίστοιχα των δήμων που δεν διεκδικούν και δεν κατανέμουν ισοβαρώς τα κονδύλια είναι μία αλήθεια που έχει άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινότητα των πολιτών και επαγγελματιών όπως εν προκειμένου για τους αγρότες.

Ποτέ η Περιφέρεια δεν απαίτησε από την κυβέρνηση πραγματικά μέτρα στήριξης.

Δυστυχώς για τον τόπο το μόνο που κάνει είναι να αξιοποιεί για τον εαυτό της πολιτικάντικα (κυρίως για φωτογραφίες δίπλα σε υπουργούς που τάχα καίγονται για το βιός του αγρότη που πνίγεται, που πληρώνει ακριβά τα φυτοφάρμακα, το πετρέλαιο, το ρεύμα και πολλά άλλα που εκτινάσσουν το κόστος παραγωγής στα ύψη) τα όποια μέτρα προς την σωστή κατεύθυνση υιοθετεί η όποια κυβέρνηση.