«Σιγή ασυρμάτου» και από τον Θ. Κριτσίνη

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ;

Κάποιοι έπεσαν στον λάκκο με τις οχιές.

Δυστυχώς για την ενημέρωση και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Θ. Κριτσίνης, ο οποίος σε κάθε ανακοίνωση του μιλά για «καθαρά χέρια», τηρεί «σιγή ασυρμάτου».

Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε και μαζί του, αλλά μας ακυρώνει την κλήση γιατί προφανώς έχει κάτι να κρύψει για το κακό που έγινε στον τόπο.

Δεν γνωρίζουμε μέχρι ποιου σημείου του διασυρμού του δήμου Αβδήρων είναι μπλεγμένος ο Θ. Κριτσίνης, όμως αν πιστεύει ότι αυτή η σιωπή του, κάνει καλό στον τόπο και μετά στο πολιτικό του μέλλων, μάλλον πλανάται.

Εκτός αν όσα είχε να πει τα είπε στα Τουρκικά Μέσα ενημέρωσης.

Η Ηχώ και η xanthitimes.gr είναι σε θέση να φιλοξενήσουν τις δηλώσεις του επικεφαλής της αντιπολίτευσης ο οποίος μαζί με τον δήμαρχο διασύρουν τον δήμο Αβδήρων στα πέρατα της γης.

Με λίγα λόγια και πιστεύουμε ότι αυτό είναι το ζητούμενο, η διοίκηση του δήμου Αβδήρων και η αντιπολίτευση, μετά την ζημιά που ο καθένας προκάλεσε στον τόπο του, «ποιούν την νήσσαν».

Μιλήσαμε με αρκετούς συνδημότες τους οι οποίοι θα ήθελαν και την γνώμη του επικεφαλής της αντιπολίτευσης, ο οποίος αφελώς ή εσκεμμένα στην προσπάθεια του να προσποριστεί πολιτικό όφελος δεν σκέφθηκε ότι το Προξενείο μιας εχθρικής χώρας παρακολουθεί τα πάντα και φυσικά κύριος είδε πώς θα το χρησιμοποιήσει στο μέλλων, γιατί όπως δείχνει το πράγμα το κακό που προκλήθηκε από άγνοια, κανένας δεν πιστεύει ότι όλο αυτό έγινε εσκεμμένα, και αποτυπώθηκε σε δήλωση από τον Τούρκο ΥΠΕΞ, είναι βέβαιο ότι δεν  θα σταματήσει μόνο στις δηλώσεις τους.

Οι Τούρκοι σε αντίθεση με την Ελληνική Διπλωματία που προφανώς κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, έχουν ξεκάθαρη στάση απέναντι στους εχθρούς τους, αρέσει δεν αρέσει ο όρος.

Αφού λοιπόν για την Τουρκία, η Ελλάδα είναι εχθρός, απεργάζεται σχέδια και εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες για να την βλάψει.

Ας το έχουν αυτό υπόψη τους οι ενταύθα πολιτικοί ταγοί και ας προσέχουν όταν βάζουν το πόδι τους μέσα στο λάκκο, μπορεί να έχει οχιές και αυτό συμβαίνει στην Ξάνθη κατά κόρον από την μεταπολίτευση και μετά.