Χ. Δημαρχόπουλος: Κάποιοι, έχουν τρελαθεί τελείως…

Ορθώς ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης, πρώην δήμαρχος Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλος, αποκαλεί την διοίκηση του δήμου Ξάνθης ανάλγητη γιατί ναι μεν θυμήθηκε να ορίσει την Παρασκευή ως αργία για τους μαθητές λόγω αποκριάς και ορθώς, αφού λίγο πολύ οι γονείς όλο και κάτι θα οργανώσουν στα επιτρεπόμενα όρια λόγω πανδημίας και σαφώς θέλουν τα παιδιά – μαθητές – κοντά τους.

Αλλά ο δήμαρχος με απόφασή του στέλνει τις καθαρίστριες στα άδεια από μαθητές σχολεία άραγε για ποιο λόγο;

Ορθώς η κυρία στα μέσα κοινωνικής εκφράζει το παράπονό της προς την δημοτική αρχή που στέλνει τις καθαρίστριες σε κλειστά σχολεία την Παρασκευή και σαφώς ο πρώην δήμαρχος Χ. Δημαρχόπουλος, ορθώς στηλιτεύει αυτή την «λογική»  του παραλόγου ή απλά την αδιαφορία της δημοτικής αρχής για κάθε ανθρώπινο.

Εσείς τώρα, παριστάνετε ότι ασκείτε διοίκηση στο Δήμο μας;;;

Δηλαδή το βρίσκετε λογικό, όλα τα σχολεία να είναι κλειστά αύριο… μαθητές και εκπαιδευτικοί να μην πάνε σχολείο και…οι καθαρίστριες να πάνε;;;

Γιατί;;;

Για «να φροντίσουν για την καθαριότητα των σχολικών μονάδων που έχουν τοποθετηθεί»;;;

Την φρόντισαν σήμερα, για την Τρίτη που θα ξανανοίξουν τα σχολεία… και την φροντίζουν κάθε μέρα, για να είναι όλα πάντα έτοιμα και καθαρά…

…και δεν σκέφτονται, ούτε τα λιγοστά χρήματα που παίρνουν, ούτε το κρύο, ούτε τα παγωμένα νερά και «τα χλώρια» που σκάζουν και σκίζουν τα χέρια τους!!!

Είναι εκεί πάντα!!! Με αξιοπρέπεια… καθημερινές, αργίες στις γιορτές «στα πανηγύρια μας», μακριά από τις δικά τους παιδιά… για να φροντίσουν τα δικά μας!!!

Δηλαδή με την απόφασή σας, κυρ δήμαρχε, αποφασίσατε «αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων» μόνο για τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό, αλλά ΌΧΙ για τις καθαρίστριες!!!

Μα είναι δυνατόν;;;

Μα τόση, αναλγησία;;;