Δήμος Ξάνθης: Λεφτά υπάρχουν!!!!

Καυτηριάζει ο πρώην δήμαρχος Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλος την απόφαση της διοίκησης να προμηθευτή για την προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος στάθμευσης αξίας … 950.000 ευρώ, την στιγμή που το δημοτικό πάρκινγκ είναι κλειστό και από τους χώρους στάθμευσης κανένας από τον δήμο δεν πάει να ανοίξει ακόμη και τα κουτάκια για να μαζέψει τα χρήματα στα παρκόμετρα του παζαριού για να πάρει τα χρήματα που πληρώνουν οι δημότες. Με λίγα λόγια δέν φτάνει που δεν εισπράττουμε τα έσοδα από τις ελεγχόμενες θέσεις στάθμευσης αλλά ως δήμος “πετάμε” και 1 εκ. ευρώ για να γίνει πότε ακριβώς η απόσβεση αυτου του ενός εκατομυρίου ευρώ;
ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. Διαβάστε τι λέει στην ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
950.000 ευρώ για την ελεγχόμενη στάθμευση!!!
«Χουβαρντάδες» είναι στον Δήμο Ξάνθης καθώς φαίνεται πως πληρώνουν «χρυσάφι» τις υπηρεσίες που τους προσφέρουν! Κι αν δεν είναι ανοιχτοχέρηδες… τότε ένα θεματάκι με τα λεφτά το έχουν!
Δεν είναι, όμως, μόνον αυτό.
Όπου σοβαρό θέμα της πόλης, προηγούνται βαρύγδουπες δηλώσεις, ακολουθούν κόστη σε βάρος της πόλης και στην συνέχεια μοιράζονται… “σαμπάνιες” με μπόλικο λαϊκισμό.
Δεν είναι, όμως, μόνον αυτό.
Με μηδενικό έργο, απευθείας αναθέσεις, προμήθειες παντού, σπατάλες, φανφάρες και ρυπαρούς κονδυλοφόρους δεν απαντώνται τα σύγχρονα προβλήματα.
Χρειάζεται οργανωτικές ικανότητες, σοβαρή διάθεση για προσφορά σε ένα σύγχρονο όραμα, χρειάζεται αποτελεσματικότητα. Δυστυχώς, όλα βρίσκονται σε τραγική ανεπάρκεια!!!
Κάθε περαιτέρω σχόλιο παρέλκει….