Διακόπτεται μέχρι…νεωτέρας η κυκλοφορία πεζών και οχημάτων, στην οδό Αναξάρχου

Η αστυνομία της Ξάνθης αποφασίζει τον περιορισμό – απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και των πεζών στην οδό Αναξάρχου, από τη συμβολή της με την οδό Καπνεργατών μέχρι τη συμβολή της με την πάροδο Αναξάρχου, παραπλεύρως του ΚΤΕΛ Ν. Ξάνθης που οδηγεί σε αυτό, για λόγους ασφαλείας εξαιτίας πιθανής ολικής ή μερικής κατάρρευσης των κτηρίων – καπναποθηκών.
Στο σημείο επιτρέπεται μόνο η κίνηση οχημάτων έκτακτης ανάγκης (ΕΛ.ΑΣ, Π.Υ., ΕΚΑΒ) ή υπαλλήλων – συνεργείων που θα εργαστούν προς εκτίμηση ή αποκατάσταση των ζημιών (Δήμος Ξάνθης, μηχανικοί και λοιποί).
Η απαγόρευση ισχύει από την 14:00 ώρα της σήμερον 18/01/2022 και μέχρι της οριστικής Απόφασης των αρμόδιων Υπηρεσιών περί της στατικότητας και περαιτέρω τύχης των οικοδομημάτων (κατεδάφιση, επισκευή, αποκατάσταση), όσο αφορά την ασφαλή κίνηση – κυκλοφορία όλων επί της οδού Αναξάρχου.
Με μέριμνα του Τ.Τ. Ξάνθης και του Δήμου Ξάνθης να τοποθετηθούν σιδερένια κιγκλιδώματα, κορδέλες και σήμανση σύμφωνα με τα ισχύοντα για την έγκαιρη ενημέρωση όλων (οδηγών και πεζών) για την απαγόρευση εισόδου προς αποφυγή τραυματισμού – ατυχήματος.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις παρακείμενες οδούς.