Οι Πακιστανοί κατέλαβαν την πλατεία Συντάγματος

Ποιος είπαμε θα πληρώσει τα κορονοπρόστιμα;

Την στιγμή που κυβέρνηση κουνάει συνέχεια το δάχτυλο στους Έλληνες πολίτες και φορολογούμενους, επειδή τάχατες είναι απείθαρχοι στην τήρηση των υγειονομικών μέτρων, κήρυξε υποχρεωτικότητα εγκλεισμού στα σπίτια, με κλειστές τις επιχειρήσεις διασκέδασης και τα καταστήματα εστίασης για τον ελληνικό λαό την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων, οι παράνομοι μετανάστες είχαν κάνει «κατάληψη» στην πλατεία Συντάγματος επιδιδόμενοι σε ένα ξέφρενο κορονοπάρτι και ενώ σε αντίστοιχες περιπτώσεις τα πρόστιμα είναι πολύ βαριά έως εξοντωτικά για τους Έλληνες πολίτες, ο κ. Θεοδωρικάκος δήλωσε στα «πρωινάδικα» ότι οι λαθρομετανάστες που έστησαν κορωνοπάρτυ παρουσία του Παλαιστινιακού τηλεοπτικού καναλιού, θα πληρώσουν τα κωρονοπρόστιμα που τους επιβλήθηκαν.
Με λίγα λόγια «πιάσε το αυγό και κούρευτο».
Σαφέστατα το ερώτημα κατατίθεται από μόνο του. Ένα ερώτημα που το θέτουμε συνέχεια μέσα από την εφημερίδα μας: Ισχύουν οι ίδιοι νόμοι για όλους όσους ζουν στην επικράτεια της Ελλάδας ή μήπως για τους κάθε λογής λαθρομετανάστες ισχύει κάτι διαφορετικό;
Όσο για αυτό που είπε ο υπουργός προστασίας του πολίτη κ. Θεοδωρικάκος ότι τάχα μου τα πρόστιμα που έπεσαν θα πληρωθούν στο Ελληνικό Δημόσιο μέχρι κεραίας, μόνο χαμόγελα πίκρας μπορούν να φέρουν στα χείλη των Ελλήνων Πολιτών που βλέπουν μία άνιση μεταχείριση από την πλευρά της κυβέρνησης για τους Έλληνες φορολογούμενους.
Αλήθεια κύριε υπουργέ, θα τους βρείτε για να πληρωθεί το δημόσιο; Θα τα καταγράψετε στην εφορία;
Ας σταματήσετε επιτέλους να δουλεύεται τους Έλληνες Πολίτες που σας πληρώνουν.
Σεβαστείτε τουλάχιστον το γεγονός ότι οι φορολογούμενοι πληρώνουν τα γούστα σας.
Διότι στην τελική, πρόκειται για γούστα, μιας και η ασφάλεια του πολίτη πήγε περίπατο.