Ο βουλευτής Έβρου σταμάτησε το κακό. Ο βουλευτής Ξάνθης;;;

 

ΓΙΑΤΡΟΣ Ο ΕΝΑΣ, ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ.

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΑ ΠΑΕΙ ΧΑΛΙΑ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ,

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΑ «ΠΑΛΕΥΕΙ».

 

Δεν γνωρίζουμε τι έκανε ο βουλευτής Ξάνθης για να μην μετατραπεί το Κ.Υ. Αβδήρων σε αγροτικό ιατρείο, στον αντίποδα όμως  ο βουλευτής του Έβρου Δημοσχάκης, σταμάτησε το κακό στην ρίζα του.

 

Ενισχύεται το πολυδύναμο Ιατρείο Φερών

 

Πολλά ερωτηματικά προκύπτουν από την εν γένει συμπεριφορά του βουλευτή της ΝΔ Σ. Τσιλιγγίρη σε θέματα που αφορούν τον νομό Ξάνθης, τον οποίο και εκπροσωπεί στο κόμμα και στο Κοινοβούλιο σε αντίθεση με κυβερνητικούς βουλευτές άλλων περιοχών της Θράκης και πιο συγκεκριμένα του βουλευτή Έβρου και επίτιμο αρχηγό της ΕΛΑΣ Αναστάσιο Δημοσχάκη.

Για την ιστορία το πολυδύναμο ιατρείο των Φερών ήταν από τα πρώτα που αποφασίστηκε να υποβαθμιστούν για να ενισχυθεί το έργο του νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης καταδικάζοντας έτσι μία περιοχή με 10.000 περίπου ψυχές στον κίνδυνο της έλλειψης της δημόσιας υγείας αφού θα έμενε ένας αγροτικός γιατρός να παρέχει τις υπηρεσίες του.

Αυτό με την παρέμβαση του βουλευτή Δημοσχάκη όχι μόνο απετράπη, σύμφωνα πάντοτε με την δική του ανάρτηση στο facebook,  αντίθετα ενισχύθηκε και με την παρέμβαση του βουλευτή κατάφερε να διασφαλιστεί η παραμονή ενός καινούργιου μικροβιολογικού εξοπλισμού και η ίδρυση ενός αντίστοιχου εργαστηρίου στους κόλπους του εν λόγω ιατρείου δημιουργώντας προσδοκίες στην τοπική κοινωνία.

Το ερώτημα πλέον ξεκάθαρα τι ακριβώς προσφέρει στην κοινωνία της Ξάνθης ο κυβερνητικός βουλευτής Σ. Τσιλιγγίρης; Να υποθέσει κανείς ότι η αδράνεια του βουλευτή οφείλεται στο ενδοοικογενειακό ξεκαθάρισμα της ΝΔ στην Ξάνθη;

 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. Α. ΔΗΜΟΣΧΑΚΗ.

 

Anastasios Dimoschakis- Αναστάσιος Δημοσχάκης 

18 ώρ.  ·

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΦΕΡΩΝ!!

 

Σε παρέμβαση προέβη στις (29/10) ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αν. Δημοσχάκης, αποστέλλοντας επιστολή προς την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας, κ. Μίνα Γκάγκα με επίκεντρο το Πολυδύναμο Ιατρείο Φερών Αλεξ/πολης!!

Σε συνέχεια της προφορικής της ενημέρωσης που έγινε στο Διδ/χο την 28/10/21 στο πλαίσιο της επίσκεψής της στον Ν. Έβρου, ο Βουλευτής επανήλθε συμπληρωματικά & εγγράφως διαβιβάζοντας το κοινό ψήφισμα των Φορέων της Δημοτικής Ενότητας (ΔΕ) Φερών αναφορικά με τη λειτουργία του τοπικού Πολυδύναμου ιατρείου.

Μάλιστα, σε συνέχεια κοινοβουλευτικών του παρεμβάσεων, κατάφερε να διασφαλιστεί η παραμονή ενός καινούργιου μικροβιολογικού εξοπλισμού και η ίδρυση ενός αντίστοιχου εργαστηρίου στους κόλπους του εν λόγω ιατρείου δημιουργώντας προσδοκίες στην τοπική κοινωνία.