Καταγγελία κόλαφος για την ΔΕΥΑΞ από αγανακτισμένους συνδημότες του Δαφνώνα

ΛΕΝΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΕΡΑΚΙ

Πριν από λίγο δεχτήκαμε τηλεφωνική καταγγελία από κάτοικο του Δαφνώνα Ξάνθης (έχουμε τα στοιχεία του καταγγέλλοντα) που πλέον μιλάει για αφόρητες καταστάσεις αναφορικά με την έλλειψη του νερού στους κατοίκους του συγκεκριμένου οικισμού όπου ο καταγγέλλων εκφράζοντας την αγανάκτηση σχεδόν όλων των συγχωριανών για την έλλειψη πόσιμου νερού δεν απέκλεισε το γεγονός να προσφύγουν ακόμη και στην δικαιοσύνη.

Ποιο συγκεκριμένα ο καταγγέλλων συνδημότης μας που κατέθεσε τα στοιχεία του, δεν κρύβει την απογοήτευση για την αδιαφορία των υπευθύνων της ΔΕΥΑΞ.

Μάλιστα όπως αναφέρει ο καταγγέλλων, κάλεσε τρείς φορές το τηλέφωνο 2541 0 77137 και ο υπάλληλος, ο οποίος αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του, σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα συνδημότη μας, παρέπεμψε τον καταγγέλλοντα στον ίδιο τον πρόεδρο.

Και στην παρατήρηση του συμπολίτη μας ότι το θέμα δεν αφορά τον πρόεδρο αλλά τους ανθρώπους που έχουν την ευθύνη να φέρουν νερό στο χωριό. «Δεν έχουμε νερό να πιούμε, να πλυθούμε και να μαγειρέψουμε. Μέσα στον καύσωνα ζητούμε να έχουμε νερό, ας φέρουν με βυτίο, ας κάνουν κάτι, δεν έχουμε νερό να πιούμε από την περιοχή του Αγίου Γεωργίου ως την περιοχή του Αγίου Δημητρίου, δεν έχουμε νερό. Τουλάχιστον ας βγάλουν μία ανακοίνωση να μας πούνε πότε θα έχουμε νερό για να κρατήσουμε για να πιούμε και να μαγειρέψουμε» ο υπάλληλος τον παρέπεμψε στην διοίκηση.

Τέλος, ο αγανακτισμένος συνδημότης μας, είπε το χειρότερο όλων. «Αν θέλουν να μας διώξουν από τα χωριά μας, να μας το πούνε».

Πλέον ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Μάλιστα ο συνομιλητής μας, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να προσφύγουν οι συγχωριανοί, το ακόμη και στην δικαιοσύνη.