Παράδοση από το Βερολίνο στην Τουρκία υποβρυχίων Type-214 – Καιρός να αλλάξει η εξωτερική πολιτική της Ελλάδος πριν είναι αργά

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ  ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Έχουμε γράψει πολλές φορές στο παρελθών και δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε.

Οι Γερμανία ξεκίνησε δύο παγκόσμιους πολέμους με κύρια επιδίωξη να φτάσει στα κοιτάσματα της Μέσης Ανατολής και από την δεκαετία του 50 στα κοιτάσματα της Ανατολικής Μεσογείου έχοντας στο πλευρό της την Τουρκία.

Η απαξίωση από την Γερμανία της Ελλάδος για την «μάζωξη» με θέμα την Λιβύη και την πώληση 6 υποβρυχίων Type 214 που θα αλλάξουν τις ισορροπίες στο Αιγαίο επιβεβαιώνει απλά το γεγονός ότι το Βερολίνο κάνει αυτό που ξέρει από τον πρώτο παγκόσμιο και εντεύθεν, να συνεργάζεται με απολυταρχικά καθεστώτα τύπου Ερνογάν γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του τους Λαούς και τα κράτη της Μεσογείου.

Αυτό έκανε και αυτό εξακολουθεί να κάνει.

Η πώληση των υποβρυχίων και η ενίσχυση του τουρκικού ναυτικού με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια της Μεσογείου από τον δικτάτορα Ερντογάν, το Βερολίνο πλέον ξεκαθαρίζει την θέση του έναντι μιας εξουθενωμένης,  εξ αιτίας της Μέρκελ,  οικονομικά Ελλάδας.

Το ευτύχημα είναι ότι πλέον η Γερμανία, δείχνει ότι για να πετύχει τον σκοπό της – που δεν είναι άλλος από τα πετρέλαια της Μεσογείου, μένοντας σφιχταγγαλιασμένη με το καθεστώς του Ερντογάν, βάζει απέναντί της σχεδόν όλα τα κράτη της Μεσογείου.

Σαφώς και κανένας δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν τα κράτη της Μεσογείου ενωθούν απέναντι στον κοινό εχθρό που ακούει στο όνομα Ερντογάν και που φυσικά είναι το μακρύ χέρι του Βερολίνου στην Μεσόγειο, θα καταφέρουν να αποσοβήσουν την ακραία συμπεριφορά του Δ ΡΑΙΧ δηλαδή του Βερολίνου που αμέσως μετά τον πόλεμο σχεδίασε και υλοποιεί τον τρίτο – οικονομικό- αυτή τη φορά παγκόσμιο πόλεμο έχοντας στο πλευρό της τον δικτάτορα Ερντογάν όπως είχε την Τουρκία και στους δύο παγκόσμιους πολέμους.

 Η στάση Γερμανίας-Τουρκίας δείχνει ένα κοινό μέτωπο κατά όλων των χωρών της Α.Μεσογείου, υποκρύπτοντας την αδήριτη ανάγκη του Βερολίνου να βάλει “πόδι” στα κοιτάσματα σε αυτή την περιοχή μέσω….Ερντογάν.

Η γερμανική ελίτ, εδώ και πολλά χρόνια έχει εντάξει την Ελλάδα στις χώρες που πρέπει να ελέγξει πλήρως, με σκοπό τον έλεγχο του ελληνικού Αρχιπελάγους, των κοιτασμάτων, των λιμένων και  των αερολιμένων, μιας χώρας που βρίσκεται  ανάμεσα σε Τρεις ηπείρους.

Το βαθύ τουρκικό και γερμανικό καθεστώς συνεργάζονται άψογα σε πολλά θέματα εδώ και αρκετά χρόνια, σχεδιάζοντας ένα μεγάλο σύνολο συμφερόντων

Το κάθε κράτος στον κόσμο διαδραματίζει τον ιστορικό του ρόλο, όπως αυτό αποτυπώθηκε μέσα στα χρόνια, για αυτό, όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούν αυτό όλες οι ενδιαφερόμενες χώρες, τόσο πιο αποτελεσματικά θα απαλλαγούν από την γερμανική “μέγγενη”, η οποία σχεδιάστηκε από την  τότε γερμανική οικονομική ελίτ αμέσως μετά το 1945 και υλοποιείται μέχρι σήμερα απαρέγκλιτα.        

Α.Π.