Προσκλητήριο από τον Σ. Μελισσόπουλο για να αλλάξει η πολιτική κατάσταση στην Ξάνθη

Με μία πολυπληθεί συγκέντρωση σε γνωστό εστιατόριο η παράταξη του Σ. Μελισσόπουλου, στέλνει τα δικά της μηνύματα στην ηγεσία του δήμου Ξάνθης αλλά και προς τους δημότες, λέγοντας σε όλους, ότι παρά τον «ενδοοικογενειακό» πόλεμο που δέχεται,  η παράταξη του δηλώνει παρούσα στα δημοτικά πράγματα και ενδυναμώνει για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Παράλληλα, και αυτό θεωρούμε ότι είναι το πιο σημαντικό, ο Σάββας Μελισσόπουλος καλεί τους Ξανθιώτες να συ στρατευτούν για να αλλάξει η Ξάνθη και να απαλλαγεί από το πολιτικό απόστημα που εγκαταστάθηκε στο δημοτικό μέγαρο, θολώνοντας το μέλλων της Ξάνθης.

Α.Π.

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση του Σ. Μελισσόπουλου.

Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ/ΕΣ θερμά μέσα από την καρδιά μου για την προχθεσινή μεγάλη και συγκινητική σας παρουσία!!

Σας ευχαριστώ επίσης που εγκρίνατε τις βασικές μας επιλογές, ασκήσατε την κριτική σας και τελικά πιστοποιήσατε και αποδεχτήκατε ότι ο μέχρι σήμερα απολογισμός των δράσεων και των ενεργειών μας υπήρξε και θετικός και εύστοχος!!!

Ταυτόχρονα διαπιστώσαμε ότι αρχίζουν να ωριμάζουν και άλλες νέες πιο ελπιδοφόρες προοπτικές, αρχίζει να προδιαγράφεται μια νέα μεγάλη, απαιτητική αλλά ωραία πορεία, η οποία τελικά μπορεί να οδηγήσει την πόλη μας σε μια σπουδαία ΝΙΚΗ και σε μία μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ που τόσο την έχει ανάγκη σήμερα!!

Η μέχρι σήμερα συγκροτημένη και σοβαρή πορεία της παράταξής μας «Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ» αποτελεί το εχέγγυο και τη βάση για μια πιο δυναμική οργάνωση και ένα πιο αισιόδοξο μέλλον!!

Από σήμερα αναλαμβάνουμε την ευθύνη να σημάνουμε ένα νέο μαζικό προσκλητήριο προς ΟΛΟΥΣ τους συμπολίτες μας, αναζητούμε νέους συμμάχους και συνομιλητές, ενώνουμε νέες δυνάμεις της πόλης με σκοπό να αυξήσουμε και να πολλαπλασιάσουμε τη δυναμική μας και να γεμίζουμε με αισιοδοξία και ελπίδα τους συμπολίτες μας ότι η Ξάνθη μας μπορεί επιτέλους να ξαναγίνει μια πόλη όμορφη, κανονική, αισιόδοξη και δημιουργική!!!

Το μέλλον της ανήκει και σύντομα θα έχει αυτό που της αξίζει!!

Γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ έχουμε αποφασίσει να πάμε την Ξάνθη ΜΠΡΟΣΤΑ!!

ΣΑΒΒΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ