AMMOS Beach bar: «Ανοίγουμε στις 3 Μαΐου και σας περιμένουμε»

Την έναρξη της λειτουργίας του στις 3 Μάιου του 2020, ανακοίνωσε η διεύθυνση του Beach – sport – kafe – bar AMMOS στο Μυρωδάτο και περιμένει όλους τους φίλους και τις οικογένειες τους να απολαύσουν όπως κάθε χρόνο και αυτό το καλοκαίρι την θάλασσα, την ξενοιασιά, την χαλάρωση και φυσικά την άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση.

Να σημειώσουμε ότι επίσης και η συνεργαζόμενη με το ammos ταβέρνα «Γοργόνα» ξεκινά να εξυπηρετεί τους πελάτες της με πλούσια θαλασσινά και όχι μόνο εδέσματα.

 

Η Διεύθυνση της επιχείρησης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Με σεβασμό και γνώμονα την ποιοτική και ασφαλή εξυπηρέτηση  των επισκεπτών μας, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα προσφέρουμε υπηρεσίες υψίστης ποιότητας, αθλητικά δρώμενα, ροφήματα, αναψυκτικά καφέ σάντουιτς σε ένα περιβάλλον που όπως κάθε χρόνο, ετοιμάζουμε για να νοιώθει όμορφα ο επισκέπτης.

 

Πάντοτε και σύμφωνα με την διεύθυνση, προηγείται η ασφάλεια και η υγεία των επισκεπτών και με γνώμονα αυτό, η επιχείρηση θα λάβει όλα εκείνα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας της υγείας των επισκεπτών, σύμφωνα πάντοτε με τις επιταγές της πολιτείας. Αυτό  όμως δεν σημαίνει πώς οι επισκέπτες θα στερηθούν αυτά που τόσα χρόνια απολάμβαναν στο Beach sport kafe bar AMMOS.https://www.facebook.com/BeachBar.Ammos.Myrodato.Xanthi/?epa=SEARCH_BOX

«Οι επισκέπτες μας, δεν θα στερηθούν την άνεση, την άμεση εξυπηρέτηση, την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών, κυρίως όμως το κέφι και την αγάπη για την δουλειά μας» αναφέρει η διεύθυνση της επιχείρησης.