ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΣΕΠΕΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ

Κοινή ανακοίνωση των παρατάξεων ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, Πολίτες για την Ξάνθη και ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ

 

Πραγματικά το δημοτικό συμβούλιο στην τελευταία συνεδρίαση ήταν ίσως το χειρότερο όλων από πλευράς συμπεριφοράς της διοικούσας παράταξης. Ο τίτλος των τριών παρατάξεων της αντιπολίτευσης τα λέει όλα.

 

Για άλλη μια φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 24/3/21, ξεδιπλώθηκε η ανεπάρκεια και η αλαζονεία ορισμένων μελών της Δημοτικής Αρχής, φανερώνοντας το άγχος της αναποτελεσματικότητάς τους.

Δυστυχώς βιώσαμε για ακόμη μία φορά τη  γνωστή πρακτική των τραμπουκισμών των ύβρεων, των σεξιστικών σχολίων, το έλλειμα δημοκρατίας και την απαξίωση του ρόλου του Δημοτικού Συμβούλου από αμοιβόμενους Αντιδημάρχους και υψηλά αμοιβόμενους  Προέδρους Δημοτικών Επιχειρήσεων υπό την ανοχή του Δημάρχου κ. Τσέπελη, που δυστυχώς αδικούν και προσβάλλουν την πόλη μας και μάλιστα Πανελλαδικά.

Για άλλη μια φορά κάποιοι προσπαθούν να υποθηκεύσουν το μέλλον της Ξάνθης, χρησιμοποιώντας έναν περίεργο κοινωνικό αυτοματισμό που διαχωρίζει τους πολίτες, με σκοπό να κρύψουν την ανεπάρκεια και την ανικανότητά τους.

Για τα μεγάλα έργα και την επίλυση των προβλημάτων της πόλης, δυστυχώς θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα 2 χρόνια, αλλά όχι χωρίς φωνή.

Δε θα αφήσουμε κάποιους απίθανους τύπους που δυστυχώς βρέθηκαν στο τιμόνι του Δήμου, με μόνο μέλημα το πολιτικό και προσωπικό τους συμφέρον, χωρίς κριτική και έλεγχο.

Κι όσο και να τους βοηθά το έκτρωμα που δημιούργησε ο κ. Θεοδωρικάκος, να είναι σίγουροι ότι ο κρότος της πτώσης τους στο τέλος θα είναι τόσο δυνατός που θα τους συμπαρασύρει όλους.

Οι τραμπουκισμοί και οι απειλές τους όχι μόνο δε μας τρομάζουν αλλά μας πεισμώνουν και μας κάνουν δυνατότερους, αλλά και περισσότερους, συστρατεύοντας  δίπλα μας υγιείς δυνάμεις του τόπου μας που ούτε φαντάζονται, δυνάμεις που δεν βλέπουν ούτε χρώματα, ούτε κόμματα, αλλά μόνο το καλό της πόλης μας και των πολιτών της.

Αυτή η Δημοτική Αρχή, όσο λειτουργεί με τέτοιες μεθόδους, θα μας βρίσκει μπροστά της κάθε μέρα και πιο δυνατούς.